pengar, pengar, pengar..

Jag sitter på jobbet och försöker samla vuxen poäng. De är räkningar som ska betalas, skälla på p-lisor, leta soffa, leta säng och de viktigaste av allt... PLANERA min ekonomi framöver. Jag är så himla dålig på att veta vad jag gör med mina pengar, dom bara försvinner ut i tomma intet.. Men nu MÅSTE jag ta tag i de om dom närmsta månaderna ska fungera med häst, mat, lägnehet, bil osv.. De är att ta i när jag säger att jag kommer få leva på skorpor och vatten, men de kan bli så om ja inte planerar bättre. Ett exempel på de är att, som nu, bilen pajjar och de är INTE billigt! Eller som nu, få en JÄVLA p-böter på 700kr! Därför kan jag inte slänga iväg pengar som jag brukar så man står där den 15:e varje månad med knappa 200kr på kontot.. Skärpning!

Jag har sagt de förr och jag säger de igen, bästa killarna på jobbet är bäst! Dom håller just nu på att laga min klippmaskin så jag håller förbrilt tummarna för att den kommer börja fungera igen så Kedves slipper se ut som ett ulv på ena sidan av kroppen och naken-katt på andra..




Ha´re!


Mys

Ikväll har jag varit och gosat med mina bebisar hela kvällen. Skulle klippa Kedves, men med min vanliga tur så braka klippmaskinen mitt under klippningen. Så nu har jag en halv rakad häst, ser grymt snyggt ut! Men snälla Sari skulle ta med sin maskin imorgon så ja kunde få låna den imorgon och klippa klart!



Nattinatt!


Turen förföljer mig.

Gårdagen var ingen lyckodag direkt, i princip allt gick emot mig. Mina kära bröder håller ju på att flytta, John hem till Sigtuna och Kim ska in i Johns lägenhet i Uppsala. Deras planering och framförhållning är liak dålig som min. Så igår åkte jag på att ta frimabilen till Uppsala för att hjälpa John att flytta ur hans möbler. Vi hade skit mycket på jobbet och jag kom inte iväg förens vid sex från jobbet. När jag precis rullar från Märsta så ringer mamma i panik för att min bil har pajjat! Ena hjulet har flygit av och hon har kört på fälgen.. Så de var bara att vända och åka och hämta henne. Bilen stod där den stod och ja visste att de inte var någon ide att jag och mamma börja mecka, hon med nyopererad arm och ja som inte kan nånting om bilar. Så ja skjussar tillbaka henne hem och åker sen mot Uppsala. Efter allergichock i John lilla studentrum med alla dammråtter så blev vi klara vid åtta tiden. Snälla, gulliga och rara Kim hjälpte mig att fixa Kedves! Väl hemma åker jag upp till jobbet igen för att låna bil för att åka och försöka mecka på ett reserv-hjul själv på suzukin. Men eftersom jag har världens bästa killar på jobbet så fick jag hjälp! i snöstorm börja vi mecka av de som var kvar av däck och fälg. När jag står de så ser ja en lapp på bilen 700 SPÄNN I PARKERINGS-BÖTER!!! Jag blev tokig, olycklig och grinfärdig! Trotts att mamma lagt en lapp på bilen att den är sönder och vi ska frakta bort den så fort som möjligt så har dom mage att sätta böter på den, vilka svin! Så nu är de KRIG med stadens p-liser!  När vi ska sätta på reservhjulet så märker vi också att de inte är någon luft i de, så de var bara att kriga till märsta och fylla upp de. Men då är luftpumpen ur fukntion på statoil! Då ville jag inte längre gråta utan jag börjar istället hysteriskt skratta för mer olycka kunde jag inte ha! Två bensinmackar senare så har vi luft i däcket så vi kan återvända och få på hjulet.. Vi var klara med meckandet halv tolv, kul.. Så nu står Suckan avställd på jobbet och däckfirman öppnar åter igen den 3e januari! Så nu är man utan bil också. Trotts allt otruligt så är jag så tacksam för all hjälp jag fick igår, jag hade INTE fixat de själv som jag var envis och tro. Ensam kvinna reder sig själv, eller vad brukar man säga? ;-) Tusen tack världens bästa Chruzander!


Tisdag

Goddagens,

känner mig sådär lagom rolig som person idag. Jag är dö-trött och sitter och tänker på hur mycket jag BORDE göra. Flytten till lägenheten sker om en månad så de finns massor som jag borde fixa med. Första gången man flyttar hemifrån, kan ni tänka er hur mycket jag behöver?! Kedves flyttas också på söndag så även där borde jag göra ett ryck och börja packa osv. Men de händer absolut ingenting, jag får inte ändan ur vagnen helt enkelt.. Jag är bara trött! Lagom passande så är jag själv på kontoret den här veckan också så de finns en HEL del att göra, papprena förökar sig likt paraciter!
Ska snart åka och fodra hästarna också. Det kommer bli så himla skönt att slippa dess stallpass om en vecka. De är ganska drygt att man måste släppa allt på jobbet för att stressa iväg till stallet för att slänga ut hö och sedan tillbaka till jobbet igen.  Plus att idag är jag så himla less på den här kylan och mörkret! De är kallt och mörkt när man åker till jobbet och det är kallt och mörkt när man åker hem, deppigt!

jag vill ha soooool



Life is a flower, eller? :-)


Trötter

GOD JUL, i efterskott


Jag hoppas att ni alla har haft en bra och härlig jul! Jag har haft det toppen, men måste endå medge att de är lite skönt att den är överstökad :-) Har massor av bilder att lägga in, men den här datorn håller på och krånglar med mina bilder från telefonen..
Dagen innan julafton var jag och C i stan för att han skulle tatutera sig och sen begav vi oss ut i julhysterin! herregud, de är VERKLIGEN hysteriskt i buktikerna. Folk nästan springer över varann! Och inne på systemet ska vi inte tala om hur mycket folk de var. Men vi gjorde de ganska snabbt och smärtfritt! På kvällen begav jag mig till pappa som hade gjort julmat.
Själva julafton befann vi oss först på Sigtuna Siftelsen med pappa och hans vänner. God mat och roligt sällskap! Efter de så begav vi oss hem till syster för att fira jul. Vi delade ut julklappar och åt gott! Vincents min när han öppna min julklapp var helt fantastisk, han vart helt överlycklig! Det var massa verktyg som man kunde banka och slå med samtidgt som de blinka och lät, just då var jag nog världens bästa moster ;-) Sen spelade vi spel och hade de riktigt mysigt! Det är nog de som jag tycker är härligast med julen, att hela familjen är samlad!







På juldagen var vi hos familjen Bremberg och åt yttligare lite mer julmat. På kvällen var jag ute på äventyr och hamna i soffan framför KarateKid, den var ganska bra faktiskt!
Idag är jag minst sagt sliten och mitt huvud bankar som aldrig förr.. Ursch, man får vad man förtjänar! Men jag är ingen vekling utan jag sitter här i röran på jobbet och försöker få något vettigt gjort :-) kan behöva lite lunch nu snart så mina hjärnceller vaknar.


Ha en skön måndag!


Breakaway

Idag känner jag mig liten och klen. Saker och ting snurra i mitt huvud hundra gånger om och jag känner mig rädd. De är alltid läskigt med förändringar, men den här gången kommer allting samtidigt.
Det som jag prata om tidigare är nu bestämt och den andra januari så flyttar jag och Kedves till Underberga. Det är en jätte fin anläggning och alls som står där stormtrivs, så ja hoppas att de blir samma för oss! Det som känns skönt är att jag kommer få mycket bättre träningsmöjligheter. Jag behöver inte längre sitta på nålar på jobbet och känna mig stressad över att det blir mörkt och jag inte kommer kunna rida. Nu kommer jag ha full möjlighet till ridhus och träningar när jag vill! De känns jätte sorgligt att lämna mina fina vänner i Togges stall, men Mulle kommer ju stå kvar så jag hoppas att vi alla håller kontakten iaf och hälsar på varann! Jonna kommer att fortsätta sköta Mulle så mycket som hon kan och de funkar jätte bra, resten av ansvaret tar mamma. Känns jätte konstigt att lämna Mulle och alla, men ibland är man tvungen att göra en förändring för att hitta glöden.. Min älskade Black Beuaty är fortfarande min fina prins och jag kommer inte att glömma honom bara för att jag och Kedves flyttat. Ja kommer åka ut och pussa på honom så ofta ja kan och skälla på han när han gjort hyss med Jonna ;-)  Jag hoppas och tror att jag gjort rätt val!

Världens finaste More Of Moulin som är inristad både i mitt hjärta och på min fot :-)
mulle

Efter denna flytt så ska jag även flytta själv den första februrari. Den känns också nervöst, men bra. Jag har länge velat göra de och nu är de äntligen dax. Jag vill ha mitt egna och känna mig självständig. Visserligen så kommer min bror bo med mig. Anledningen till att vi flyttar ihop är pga ekonomiska själ. Förhoppningsvis så slår vi inte ihjäl varann! Men de ska i vilket fall bli jätte skönt att få prova stå på egna ben, egen lägenhet och egen häst! Kommer bli dyrt som attans, men jag får leva på skorpor och vatten ;-) Tack och lov så har jag ett fast jobb och stormtrivs här så jag känner mig inte orolig för de.

Nu har ni en update om mitt liv, jag hoppas och håller tummarna för att år 2011 kommer bli ett lysande år för mig :-)




B-day

Idag vakna man 05.30 med frukost på sängen och sång. Helt otroligt att min familj hade orkat sig upp den tiden :-) Men mysigt var de! Och jag fick en sååå fin Friis & Company morgonrock den var rosa med volanger, hur söt som helst!

Jag sitter just nu och suktar efter min tårta som står i kylen på jobbet. Pappa har fixat min favorit, rådhus tårta :-) De får bli efter lunchen som vi snaskar på den!

De är så irreterande för de går  inte att ladda in bilder? Jätte skumt och ja är jätte otecknisk..

Ha en super dag!


måndag

Helgen har som vanligt gått i rasande fart! I fredags bleb jag bjuden på middag hemma hos pappa. Efter middan begav jag mig iväg på annat håll! På vägen möttes jag av en stor trafikolycka! Det var absolut den värsta trafikloycka som ja sett på nära håll. Det var ambulanser, poliser, brankår och världens kaos! Journalister sprang omkring i alla snödrivor. Själv satt jag i chock med öppen mun. Tanken som slog mig var "någon/några kanske inte får uppleva julen med sina familjer iår"..  hemskt! Med tanke på min egen avåkning i fredags som ja hade otrolig tur med och vad jag såg på fredags kvällen är de jag som numera kör lugnt!

På lördagen var de full rulle från morgon till kväll. Allt skulle fixas för kvällen eftersom ja skulle ha 20-års fest. Min planering är inte alltid den bästa och var inte de den här gången helller. Men kvällen blev väldigt lyckad och de var huvudsaken :-) tack alla för en lysande kväll!

 Nu måste ja ägna lite tid åt jobb, men ja återkommer senare!
ha sen skön måndag sålänge, ciao!


The Drama

Smile-banden har inte lyckats ta sig upp riktigt än efter morgonens incident. Men jag såg precis att min kära bors band The Drama nu finns på spotify! De gjorde mig glad och stolt! :-) Min musikaliska bror som länge kämpat med musiken verkar nu ha börjat nått framgång. Dom är så duktiga och jag gillar deras musik skarpt, låten hollywood är min favorit!
Det är sjukt vad ens systers-känslor kan kvittra när man är stolt över sin bror! Varje gång han har haft spelning så har jag stått längst fram med ståpäls! Nu ska jag inte vara alldeles för mjäkig här, men kan inte låta bli att bli lite emotional :-)






Lyssna & njut vettja!
http://open.spotify.com/album/1Tcwb7B68OP2OlKHQd9LDP 


De är fredag och jag ska genast dra upp smile-banden inom en snart framtid! Cheers folket!


En helt vanlig fredagsmorgon, eller inte..

Morgonen startade hyfsat bra. Gick och la mig klockan 9 igår för att ja INTE skulle försova mig. Klockan ringde fem och ja kände mig ganska pigg. Men skulle inte hämta Mats förens tjugo i sex så ja drog mig lite... Vaknar av att Mats smsar och undrar vart jag är. I panik springer jag upp och kastar på mig kläderna! Åker som en dåre hem till pappa där jag ska hämta Mats, men han hade redan gått ner på stan för att hämta Christers bil. Så då skulle ja åka direkt upp till jobbet istället och starta upp. Men dit kom jag aldrig.. Poff sa de och jag låg i diket, med en bil som inte ens är min bil utan Mats! Av ren tur och inte skicklighet så landa ja bra, mellan bergväggen och stolpen så de blev ingen skråma på bilen. tack och lov! Dock har vi inte fått upp den än, men hoppas på att kunna dra upp den när de är ljusare..
Jag sitter just nu på mitt kontor och skämms, kommer inte våga mig ner på hela dan.. Skämms över att ja försovit mig, för att ja inte hann hämta Mats, jag paja deras morgon och för att hans bil fortfarande ligger i diket! Ursch, vilken skit morgon!





Mitt nya namn på jobbet - Rally Olga

tack till alla gulliga själar som var vänliga och stanna och fråga hur jag mådde och om dom kunde hjälpa mig på nått sätt! Man blir alltid lika glad när folk är omtänksamma.


Fucka upp är mitt andra namn.

Igår kom Vican och hälsa på mig på jobbet, dessvärre var de väl kanske inte mig hon ville umgås med utan hon ville till solarieöarna. Så vi bytta av varan, den ena satt och snacka skit på en stol medans den andra låg och blev brun. Jag måste vara brun till min lille fest på lördag. Har köpt en sån himla fin klänning i Manchester som jag ska ha då. Den är röd och jätte fin, kanske blir de en bild på den på lördag :-)
Efter att vi solat och såg ut som julegrisar begav vi oss hem till mig för lite häng. Vi räknade points, lagade mat och skrattade åt varandras singelliv. Vican fick även följa med och släppa in hästarna, hon såg väl sådär halv nöjd ut i sitt hörn hon stod och förklarade väldigt utförligt att hon inte är någon vidare djurmänniska, men en djurvän...(?)

Vi är av samma skrot och korn du&ja.


Efter stallet åkte jag på en liten utflykt. Fick varm glögg serverat när jag kom och ja kröp ner under en filt och kollade den nya versionen av Freddy Kreguer. Rätt läbbig film de där, eller den var lite väl blodig för min smak. Tycker inte om när dom överdriver skräckfilmer och man sprätter upp varann, känns bara väldigt overkligt och äckligt. Men den får endå 4 V:n av mig för den hade ganska bra spännande handling.
Har ju haft minst sagt sovproblem den senaste veckan, ligger och bara snurrar som en vilsen bäver eller nått trotts att jag är trött. Inatt slog jag nog rekordet, somnade vid strax efter tre och gick upp fem! Fick ha högsta volym på radion imorse på väg till jobbet för att inte somna! Det var flera gånger som ja kom in i en sån där "micro"-sömn eller vad de heter och röck till och vakna. Men ikväll borde jag somna som en stock, annars vore de konstigt.

Ska åka och fodra hästarna snart. Tror jag åker direkt hem sen och lägger mig under täcket! Vet inte om de blir nån ridning idag med tanke på vädret.. Men snart är de slut på vintervilan och då blir de andra bullar för mig och Kedves, då kommer vi inte heller kunna lata oss längre och skylla på väder och vind.. Men de ska bli skönt att komma igång igen sen, om inte annat så behöver mina bilringar och gäddhäng de, och Kedves lille fotbollsmage ;-)

Ha en skön torsdag och stressa inte ihjäl er i julhysterin!


Glad babian!

Jag borde ha sovit för längesen, men icke. Vet inte vad för energie jag lever på just nu för sömn är något jag har haft brist på sen långt tillbaka. Jag tror jag lever på något slags lyckorus helt enkelt! Har inte kännt mig såhär fri och glad på många månader! De är inget speciellt som har hänt eller nått som blivit annorlunda, jag mår bara bra helt enkelt :-) Känner mig så himla positiv, stark och full av energie! 

Idag har jag iallafall tagit hand om mitt hår som länge behövt en ny tändning! Drog förbi Coop på vägen hem från jobbet och köpte hårfärg så efter stallet har kvällen gått åt skönhetsbehandling! Färgat håret, ögonbrynen och fixat naglarna. Medans jag fixade nagalarna så hade jag och mamma lite mys. Vi drack glögg och prata om allt mellan himmel och jord. Alltid lika skönt att tillbringa lite tid med mamsen och lyssna på hennes kloka råd :-) Sen blev de färgning! Tror de blev bra, men de får vi väl se imorgon när jag vaknar upp och håret har torkat helt. Kanske ser ut som en bambian med svarta ögonbryn och sönderblonderat hår?! Hoppas inte! Hoppas på en gyllenblond och fräsch look :-)

Natti natt!


GOD NATT

Jag är återigen krasslig och hängig. Hade feber när jag kom från jobbet, men de känns bättre nu. Var en snabbis hos mina fina hästar och pussa på dom innan jag åkte hem och decka i sängen.

Idag har två stora saker dragit mig över huvudet. Det ena är att jag och min bror har fått en lägenhet som vi flyttar till i januari. Ska bli skönt att få prova på att bo hemifrån. Min förra upplevelse var inte alls bra. Bodde i min systers stora hus i tre månader mestadels för mig själv och det var inte helt kul med alla husspöken som bodde där med mig. Denna gången så ska jag ju bo med min bror också, kan bli en spännande upplevelse. Vissa dagar kommer jag nog ångra mig bitter och kommer vilja strypa honom, men som tur är bor inte mamma allt för långt ifrån så jag får fly dit då ;-) Nejdå, man ska gå in med positiv inställning, tror de kan bli mysigt! Jag och John har alltid varit mer som bästa vänner och kan prata med varann om allt så tror de kan bli roligt att få ägna mer tid ihop!
Det andra som hänt kan jag inte avslöja än. Men lovar att berätta så fort jag bestämt mig! De är väldigt blandade känslor runt beslutet och just nu vet jag inte alls, men som mamma sa så får jag sova över de och kanske imorgon har jag blivit klokare.. Kan ju hoppas på de iaf!

Mitt huvud är för övrigt som en enda soppa just nu. Jag har sagt de förr och jag säger de igen fan vad jag ställer till de.. Blir inte klok på mig själv. Förstår inte hur jag tänker eller varför jag aldrig bara kan göra saker lite lätt för mig själv och andra! Men jag är alldeles för impulsiv av mig, jag agerar först och tänker sen.. Jag vill krydda vardan lite extra med spänningar! Vem vill inte de liksom? Kan man leva lite farligt så gör man de? Eller? Kanske bara är jag som gör de. Uppernbarligen har jag inte lärt mig än att sånt brukar sluta i katastrof som tidigare gånger.. Men som vanligt har jag min lille djävul på vänster axel som säger "men man lever bara en gång Vikoria så varför leva de grått och oskuldsfullt när man kan leva de farligt och spännande?". Förbannade djävul, du verkar vinna även denna gång eftersom jag inte verkar få någon pli på mig själv, inte denna gång iaf. Jag kan inte motstå frestelsen! Förlåt Gud för att jag är ett omöjligt fall!



God Natt


Lucia och kärlek till skor!

I`m back mina vänner! Man är åter tillbaka till verkligheten, måndag och massa jobb. Trotts de så känner jag mig gla! Det var väl ingen vidare hälsotripp i Manchester så förkylningen har väl inte försvunnit, men kul var de!
Familjens alla julklappar är inhandlade så nu behöver jag inte känna någon press över de. Var och hämtade pappsen imorse på Arlanda efter hans tripp i New York och jag fick min julklapp, mina efterlängtade UGGS! Så nu åkte dom gamla i sopporna eftersom dom var helt sönder använda. Uggs är nog den absolut bästa vinterskon, aldrig varit så kär i ett par skor som jag är i dom! "Råkade" få med mig tre par skor från Manchester också så mamma är så sådär lagom glad på mig över utökat skofråd ;-) men jag har iaf släng mina gamla uggs, stort steg för att vara mig. Har så svårt för att slänga mina kära gamla ägodelar, men dom har fått all min kärlek i två år så nu var de dags att skiljas så dom nya kan få lika mkt kärlek!

Lucia idag också, mysigt! Har faktiskt klarat att motstå dom nybakade pepparkakorna och lussebullarna hela morgonen, känner mig riktigt duktig! Nu ska jag bara klara resten av dagen ;-)



ha en toppen måndag och gla lucia!


Shopaholic!

Jag har nog aldrig haft sån värk i fötter, armar och ben som jag hade igår när vi kom hem från dagens shoppingtur. Jag och Amanda sprang runt som vilda hönor inne på Primark, i två timmar shoppade vi där inne. Jag hittade julklappr till nästan hela familjen! Och en hel del fint till mig själv :-)
Efter Primark mötte vi upp Joje som hade gått i skolan. Hann med en sväng på HM då också, men därifrån kom jag bara ut med en påse! Sen gick vi på julmarknad, jätte mysig! Vi drack varm choklad med baileys, åt tysk burger och åt pannkakor med nutella. Lordie, jag kommer gå upp tio kg innan denna resa är slut! Sen kom Toorshi (Carro) och mötte upp oss, så mysigt att få träffa henne för nu var det längesen sist!

Kvällen avslutades hemma med vin och champagne och massa, massa skit prat som vi tjejer är grymt bra på efter lite vin ;-) Sen sov vi som prinsessor hela natten i samma rum som packade sillar!
Nu ska vi ut igen och härja på stan. Min plånbok kommer vara tomm innan denna resa är slut, men så länge klapparna till familjen är handlade så gör de inget ;-)


Vi njuter av varandras sällskap och har de riktigt bra. En mini semster med sömn var precis vad jag behövde!

 

 

Ha´re!


Manchester!

Nu är vi framme i Manchester! Vi höll dock på att inte komma med planet för att vi var lite väl sega och hörde plötsligt i högtalarna "Sista anrop till Manchester!". Så de var bara att lägga benen på ryggen och trycka mackan i munnen och springa! Hela planet vänta på oss och gav oss sådär lagom glad min när vi lite generat sprang på planet.






 

 

Nu ska vi vidare på julmarknad i staden. De finns tydligen en grymt god dryck där, varm choklad med baileys! man får börja supa redan kl två när man har semester va?

 

 

 

Vi hörs, ha de bra i landet lagom medans vi rockar Manchester!


Bye!

Jag har lyckats kriga mig igenom denna dag med och de känns extremt skönt. Åkte från jobbet vid tre och la mig i soffan hemma och kollade adventskalendern. Har haft feber till och från idag, vet inte vad jag mer ska prova för att bryta denna envisa förkylning! Trotts sjukdom så var de bara att pälsa på sig och åka till stallet. Red ut på långtur med Sari i kylan, burr, mina fötter var isbitar när vi kom tillbaka.
Hemma tog jag årets första varma choklad med grädde, de var riktigt gott efter en kall ridtur!

Tror att jag har lyckats packat allt nu. Kände mig extremt oambitiös när ja slängde ner allt, men men de är inte så länge jag ska vara borta och dessutom går de mesta att handla så ja är inte orolig.
Vet inte varför jag alltid får lite ångest när jag ska resa iväg. Känner mig alltid lite orolig och har svårt att slappna av. Jag ska liksom vara borta fyra dar (?!!!!), men känner mig ändå lite nervös. Men oftast brukar de lugna sig när jag väl är på plats, då kan jag släppa allt hemma och sluta fundera över hästarna, jobb, familjen, vänner osv.
Hur som helst så tror jag att vi kommer få det super skoj och det ska blir roligt att få Joje óch Toorshi, se hur dom bor och lever och vad Manchester har att erbjuda. Dom går ju i skolan både torsdag och fredag, men Amanda och jag får utforska staden och hitta på egna bus då. Kanske man kan gå och hitta lite julklappar eller bara ha de skönt och sitta på cafe och äta gott :-)
Synd att jag missar de väl omtalande julbordet på lördag, men jag hoppas på att mina svenska, galna vänner kan ge mig en update om hur kallaset slutar. Av planerna jag hörde idag så låter de som att de kommer bli galet, jag litar på att ni håller hatten medans jag är borta!

Nu åker vi hjärtat!


Ha de så bra här hemma,

Natti natt!


Julrött!

Det blev varken halv dag eller någon julkalender igår. Men de blev ridning och go middag istället! Var ute och red med den nya hästen igår, den verkar jätte snäll! Kedves är ju dock alltid lite spänd när de är nya hästar, hon ska visa upp sig och visa sig stor. Den lille bitchen, men sådan matte sådan häst kanske ;-) Men hon skötte sig endå jätte bra och vi alla kom hem safe.
John hade lagat jätte god middag när jag kom hem från stallet, hemmagjord pesto med kyckling och pasta!

Förkylningen håller i sig och är envis som f*n! Men jag strider emot, åt sex manadariner igår efter middan och har med mig fem idag. Dom säger ju att c-vitamin är bra för emunförsvaret. Så idag är de vitaminer, frukt, strepsils, honungste, ipren, neceril och fishermans som står på menyn! Jag ska bli frisk till imorgon så är de bara.
Det är en ganska lugn dag på jobbet iaf så man behöver inte känna nån stress utan ja kan göra allt i lugn och ro :-)

Tänkte slänga in lite bilder från helgen för nu verkar de som att de fungerar:


Kevvan etfter våran morgontur i lördags, solen kom fram precis när vi kom till stallplan.



Festfin för bröllop!


Faster gifter sig, Emilia & Linnea var fina brudtärnor :-)


Vi lagade middag hos Kalle och Johanna kämpade på med kryckorna.


haha, Carro ser något obekväm ut!


Efter ett par drinkar slängdes Johannas kryckor och man kunde inte tro att hon hade en bruten fot när hon famla runt på dansgolvet.
Jag vakna upp med bula i pannan och blå armbåge, Johannas fot vart inte lika pigg på söndags morgonen! men kul var de iaf ;-)



Jag känner mig stolt över att jag lyckas byta färg på min sida, vet inte hur snyggt de blev, men lite julstämning iaf ;-)


1 dygn kvar, sen semster!

Vad hände med att man skulle vara positiv? Jag ska genast skärpa till mig! Trotts att jag är dunderförkyld och halvdöd så ska jag hålla modet uppe idag.
Har precis varit ute i stallet och fodrat hästarna och nu är jag tillbaka på jobbet igen. Hovslagarn kommer sen och hästarna ska äntligen få sina snösulor eftersom snön valde att komma nu och inte i januari som meterologerna sa. Mitt upp i allt så har mamma blivit magsjuk också och spytt hela natten, men som tur är så är John hemma nu och kan hjälpa henne så får jag sköta resten.

Så, på med leendet nu och var gla! Om två dagar sitter jag i Manchester och smuttar (hinkar) vin med mina fina tjejer så jag ska inte klaga utan bita ihop de sista dygnet med stress, press och kyla!

Appropå att jag skulle se till att bli hälsosam så gick de väl sådär förra veckan, men den här veckan är spikad! Igår efter stallet var jag ute och gick i en och en halv timme. Har handlat musili till jobbet så ja kan äta ordentlig frukost. Jag är på G!


hej´svejs,
julkalendern får vänta tills ikväll när jag bäddat ner mig i sängen. Är de bara jag som är 20år och älskar julkalendern? Den får en alltid att hitta den perfekta julkänslan och man blir som ett barn på nytt!


helvetesjävlaskitvinterförkyld

Åhhhhh vad less jag blir på att man är konstant sjuk på vintern. Var ju risig förra veckan, men sen släppte de. Men nu är de tillbaka igen! Har så ont i halsen och öronen :-( Men på vägen till jobbet så handla ja ett halvt apotek på macken i hopp om man att förkylningen släpper.
På torsdag morgon så styr ju kosan mot Manchester tillsammans med Amanda för att hälsa på Joje och Carro så jag måste bli frisk till dess! Ingen höjdare att flyga när man har ont i öronen.

Men jag funderar på att ta en tidig dag på jobbet och åka hem och lägga mig sen. På svtplay kan man kika på nya julkalendern så igår kväll såg jag första avsnittet, kanske blir de resten av avsnitten i eftermiddag :-)


ha en bra tisdag och hoppas du är frisk från förkylning och vinterkräksjukan!


Blåslagen.

Helgen har som vanligt passerat i en väldans fart! Men jag har haft de riktigt, riktigt roligt!
Igår var jag uppe med tuppen och var ute och red på morgonen och släptte ut hästarna. Kedves skötte sig jätte bra trotts att hon var själv. Hon verkligen älskar att få vara ute och gallopera i snön! Efter stallet åkte jag ner på stan och handla nybakat bröd, varm choklad och chailatte och överraskade mamma och Ludde :-) Sen var de bröllop i Haga kyrka. Min faster gifte sig, litet fint bröllop, önskar dom all lycka i framtiden!
Direkt från bröllopet stryde kosan mot Björklinge för att hämta Johanna. Och där kommer man aldrig obehindrat förbi så de fick bli lite fika med John innan vi gav oss iväg ;-) Kände mig lagom snygg med högklackat och klänning mitt bland alla hästmänniskor!

Väl hemma i Sigtuna tog vi ett par glas vin med mamsen och prata hästar :-P Sen gick vi till Kalle och lagade middag. Blev väl lite halv ambitiös middag med tanke på att alla hade hunnit dricka lite för mycket, men vi fick oss ett par goa skratt iaf ;-) Sen styrde kosan mot blå och sedan KC. Kvällen blev över förväntan och jag hade extremt kul!
Är dock inte lika pigg idag. Blev tvungen att jobba ett par timmar så sitter här och osar sprit! Med en blå panna och armbåge, lyckades störta två gånger igår! Inte bra alls, men vi skyller på skorna!

Tog massa bilder igår, men min telefon är knäpp och de går inte att få in bilderna! Men jag får prova sen igen. Nu ska jag arbeta lite så jag får komma hem nångång.

Ha en skön söndag och glad andra advent! :-)


Underskattat att umgås med sig själv.

Jag minns inte senast jag satt hemma själv i lugn och ro en fredag, men gud så skönt de är!
Var ute och red en timme med Kim & Sari i kylan. Kevvan skötte sig exemplariskt och hon är så go min prinsessa! Mamma har varit på tjejmiddag och ingen av syskonen är hemma så till middag fick de bli pyttipanna och julmust.
Var och hälsade på mina älskade små söta barn på dagis efter jobbet. En helt underbar känsla när man omringas av kramar direkt i dörren när man kommer. Gud vad jag har saknat dom! Att få jobba med barn är nog bland de roligaste och mest lärorika jag har gjort. Man får verkligen öva på att ha tålamod iaf ;-)


Men även på TT jobbar jag med barn, eller man kan åtminstonde tro de ibland ;-) men idag var de glada grabbar när husmor Viktoria hade varit och handlat massa frukt till dom. Jag la även pengar på travet idag så nu hoppas jag att vi vinner storkovan annars kommer dom aldrig mer lyckas övertala mig att vara med. Som tack för frukten blev jag dessutom nerbrottad med snö innanför tröjan!! De var sådär lagom skönt att åka hem med snö rinnandes över ryggen, men hämnden är ljuv.. Dom ska allt få tillbaka med hårdare tag!



Om en vecka befinner jag mig i Manchester på julbord vid den här tiden. Gud så skönt de ska bli att få åka iväg ett par dagar och släppa allt här hemma. Jag längtar!

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla tv.  Kanske skulle titta lite på Greys när jag för engångs skull har tid!
Har tänt massa ljus :-)

Ha skön fredags kväll!


Ge mig en latte!

De är fredag mina vänner, denna dag man längtar efter heeeela veckan. Iaf jag :-)

Trotts mina fem larm jag ställt imorse så lyckades jag inte ta mig upp imorse! Det var alldeles för skönt att ligga kvar och sussa vidare. Så nu blir de återigen en sen fredag på jobbet, suck! Men jag måste smita i någerlunda tid i vilket fall för idag ska jag och hälsa på mina fina, fina dagis barn och Gunilla såklart! Det var alldeles för längesen jag var och hälsa på dom nu, hoppas dom kommer ihåg mig. Men de tror jag nog. Sist jag var där blev dom helt exstas fast dom inte sätt mig på två månader :-)
mot kvällen blir de nog en ridtur med Kim och Sari! Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, kanske en film och bara ta de lugnt skulle sitta fint. Ska släppa ut hästarna och rida imorgon bitti, så bakfull är inget alternativ ;-) sen nalkas de bröllop imorgon för min faster ska gifta sig. Har inte ens kommit på vad jag ska ha på mig, lite panik! Får riva lite i min garderob ikväll så kanske ja hittar nått!


Imorse när jag åkte till jobbet så fick jag en helt sjuk längtan efter en latte! Mmmmmm, vad jag vill ha de i min mun. Hur kan man få sånna knäppar ibland, att man är sugen på nått och bara MÅSTE ha de? Jag dock inte fått tag på min latte än. Men snart är de lunch och då kanske de blir en sväng till macken för en latte, och kanske en bulle ;-)

Ha en super fredag & ta de lugnt med levern i helgen!


Vita fina snö

Till slut så fick jag även denna dag att gå och nu ligger jag äntligen i min efterlängtade säng :-) Har tänt ljus i hela rummet och har de sååå skönt!
Var ute och red med Sari och Kim ikväll så behövde få upp värmen när jag kom hem! Men gud så mysigt de var att rida ute i snön. Vi galloperade över ängen och just då älskade jag denna kalla, vita snö.
Innan stallet så var jag förbi syster en snabbis för att säga hej och hon hade köpt ett jätte fint nytt skal till min mobil, julrött, sååå fint och passande nu när de nalkas jul :-)

Jag blir så arg och besviken på hur vissa människor kan behandla andra. Att vara ärlig är nått jag prioriterar högt! Just därför förstår jag inte hur man kan ljuga folk rakt upp i ansiktet. Okej, nödlögner drar vi alla till med ibland, men så länge de inte är värre än att de inte kan ske någon större skada så spelar de ingen roll. Men att ljuga på andra människors bekostnader, såra och vara ett allmänt svin är inte okej! Har man inget samvete? Jag blir så förbannad! Efter detta kommer jag bli ännu mera kritisk till att våga lita på nån..

Imorgon är de iallafall fredag och de är ju inte helt fel :-) Jag har precis färgat mammas hår så hon får känna sig lite fin här hemma medans hon är sjukskriven ;-) Nu ska ja slänga på lite nagelack så de är gjort inför helgen, sen blir de John Blund!


Natti natt,

när något är kämpigt är varje ny dag ett steg närmare mållinjen.


God morgon!

Denna dag startade tidigt. Var på jobbet redan klockan sex, pjuu.. Idag är en sån dag jag bara vill krypa under täcket igen och bara sova. Har haft en riktig skit natt med massa mardrömmer och jag har vaknat flera gånger i panik. Hatar sånna nätter! Men jag ska försöka pina mig igenom även denna dag.

Hann med lite julpynt igår iaf. Hängde upp nya gardiner och gjorde de fint i rummet. De var riktigt mysigt imorse att gå upp och tända adventsljusstakarna och titta ut på snö, kanske har min julkänsla äntligen börjat krypa fram :-)



Ha en skön torsdag så hörs vi sen!


1 december

God förmiddag!


Igår fick jag äntligen träffa Bim efter hennes 2 månaders resa i Bali! Vi tog en middag på valvet och pratade om allt mellan himmel och jord. Funderar starkt på att ta mig en tripp till Åre under tiden hon är där och jobbar. Jag är väl ingen skidfantast, men hänga på afterski är jag bra på :-)
Plötsligt när vi satt och fika så snubblade Filip förbi och kom in och slöt upp med oss. Alltid roligt att träffa folk man inte sätt på länge och dra lite rövarhistorier ;-)




Nu kurrar min mage så jag ska bege mig en trappa ner för att äta lite lunch. Sen blir de stalllet och fodra hästarna!

Ha´re!


RSS 2.0