FLYTTAD!

Min blogg är nu flyttad till Viktorialinnea.wordpress.com

Skolavslutning

Har varit på lillebrors skolavslutning. Sista barnet i familjen som går ur st Olof. Många minnen väcktes, men kan faktiskt inte säga att jag saknar de. Möjligtvis vännerna och dom starka banden. Men dom illaluktande, trånga och tråkiga lokalerna saknar man inte. Framförallt inte läxor och plugg!
Jag har sett dom kortaste kjolarna någonsin. Mina barn kommer aldrig någonsin få gå utanför dörren med en sån liten trasa runt höften. Såg vi verkligen ut så när vi var 14-15? Inte jag iallafall.







 Nu blir de lunch på Blå och sedan bär de av mot jobbet!


Frustrerande..

Hämtade min bil igår från verkstan och idag är de fel på den IGEN! Så nu ska den in igen för femte gången.. Så jäkla irreterande när man ändå har en så ny bil att den håller på och krånglar hela tiden.
Försov mig imorse igen och vakna med ett ryck. Det vara bara gasen i botten mot Sigtuna för läkarbesök och fick ringa stallet på vägen så dom kunde släppa ut stackars Kevvan som stod inne och vänta på att sin matte skulle komma och rida. Det får bli ridning ikväll istället!

Har äntligen fått min nya mobil nu, iphone4 vit. Den är så fin och den ska jag vara rädd om, inga mer toa-besök! Dock så sätts inte abonemanget igång förens imorgon så jag får vänta med och använda den.
Jobbar kväll den här veckan, men på fredag jobbar jag dag för då åker jag och C ut till landet. Ska bli så mysigt att bara släppa alla måsten och bara vila och läsa bok. Förhoppningsvis blir de fint väder så man kan få lite sol på sig!

Önskar dig en fin dag!


Gröna fingrar..

Helgen har helt och hållet gått åt trädgårdsarbete, sådär halv kul kanske men förhoppningsvis blir de fint när de blir klart! Vågar inte visa någon bild än eftersom de ser ut som en grävling gått lös på trädgårn.

Har äntligen satt igång och ridit! Helt otroligt hur fort man blir ovan. Har världens träningsvärk efter att ha ridit två 40 minuters pass, ett på lördan och ett på sön. Men de är bara att köra på så borde man bli som vanligt snart igen! Therese har verkligen gjort ett jätte jobb med Kedves medans jag har varit gipsad. Så kul att kunna komma tillbaka efter en skada och känna att hästen är bättre och inte som i många andra fall när man har fått börjat om från början med hästen också. Hon är i lika god kondition och fit som innan :-) okej, lite fotbolls mage har kanske krypit fram sen hon släpptes på sommarbete, men de ser bara hälsosamt ut ;-)

Denna goda frukost vakna jag till i lördags. Snälla C hade varit och handlat alla mina favoriter till frukost på morgonen :-)


Lille Leon har växt på sig och blivit en riktig liten god korv!


Någon som vill köpa säng? jag har precis lagt ut min på Blocket. Har nog aldrig bevakat min mail så intensivt som jag gör idag.
Alldeles ny säng som knappt är använd eftersom jag inte varit mycket alls i lägenheten sen jag flytta dit.

´

Trevlig måndagskväll!


Ingen bra start..


Idag är de ingen bra start på dagen alls. Har blivit förkyld och har ont i öronen och halsen, känner mig allmänt hängig och super trött! Åkte hemifrån kvart över fem och kände för att ta självmord i bilen till jobbet. Men men bara att ta tjuren i hornen och jobba på :-)
Imorgon är de återbesök på Danderyd igen, jag hoppas och håller tummarna för att dom ska komma med glädjebesked. De enda som jag räknar som glädjebesked är att jag får börja rida igen! Känner mig inte hel när jag inte får rida. Jag är medveten om att de är låååång väg tillbaka innan min hand är som den ska, om den nånsin blir de. Men bara att få hoppa upp i sadeln och inte vara orolig över att använda den skulle vara så skönt!

Min bil är inne på verkstan igen så igår fick jag låna C raggaråk. Jag själv satt och skratta när jag kom åkande och inte minst dom som träffa på mig. Så extremt okvinnlig bil! Varför har man ens en sån bil? Sannerligen för att killar vill mäta yxa..

Idag ska jag åka och pyssla med Mulle, han är på bättringsväg med knät men de är fortfarande långt rehab och han är så otålig just nu. Står mer på bakbenen och ingen vill ta in och ut han ur hagen för att han är så vild. Min lilla Mulle-Meck, man kan knappast tro att han ska vara en gammalgubbe.

Hej så länge!


Im back!


Hej på er, jag är tillbaka igen!

Nu har gipset åkt av och jag har börjat jobba igen. Känns fantasktiskt skönt, men fortfarande långt "rehab" kvar.
Slänger ut lite bilder som får sammanfatta tiden jag varit sjukskriven.

Frakturen


Lite lagom mosig efter nio timmar på akuten och mycket smärtstillande


Chorizo-korven innnan den åkte in i gips


Umgåtts mycket med mina små prinsar Vincent & Leon <3


Vi har haft hejdå middag för bror som nu åkt till Afghanistan, tungt!


Mina tre musketörer ;-)


Hunnit med lite fest som jag ångra bittert i efterhand eftersom jag fick en förgiftning, alkohol och smärtstillande.. Och nej jag blanda de INTE, men tabletterna ligger tydligen kvar i blodet längre än jag trodde.

Min älskling-fis Alice har hängt med mig största delen av dom här veckorna, vi har gått långa promenader och legat och myst hemma.



Dock är de två veckor till innan jag får börja rida igen, men jag hoppas på att kanske få börja tidigare!

ha en super dag alla!


RSS 2.0