Hungry Eyes

Dagen har rullat på som vanligt. En ganska lagom trist dag faktiskt och jag mår väl sådär. Men men, man ska inte klaga!
Ridturen igår kunde ha slutat i pannkaka! Trotts de kalla och mörka vädret så var jag envis och gav mig ut på en tur i skogen med Kedves, i blindo typ. Hon var lugn och snäll, men så kom vi till ridskolan där de kan hända dom mest spännande sakerna! Nån starta en grävmaskin.. Först var de lugnt och ja kunde lugna Kedves och vi fortsätta skritta lugnt hem. Men efter ett par meter hör jag hur grävskopan börjar ploga mot backen och kommer åt vårat håll. Kedves drabbas av panik och far rakt upp i luften och börjar skena! Mitt hjärta slog runt tre varv och de enda ja tänkte var "Håll dig fast Viktoria!" för ja ville inte hamna i en snödriva eller dimpa rakt ner i den sten hårda marken. Så ja höll mig fast för kung och fosterland och utanför stallet slängde jag mig av i farten och fick tag på Kedves. Både jag och Kedves skaka som asplöv! Ursch vad obehagligt de var, men tack och lov så blev ingen skada skedd!

Arbetsdagen börjar lida mot sitt slut och jag får snart packa ihop och åka hem, skönt! Jag och min bil är dock inte några vidare vänner idag så vi får väl se om ja lyckas ta mig hem. Imorse hade jag minst 10 utbrott på vägen mellan Sigtuna och Märsta.

Sen blir de stallet en sväng. Ingen ridning idag, men hästarna ska få varmare täcken eftersom de ska bli super kallt inatt! Sen blir de fika med Bimsan :-)

hej´svejs!


jag mår som jag förtjänar.

Jag mår som helvetet själv! Svettas, fryser, mår illa och har jätte ont i halsen. gaaaah, jag har verkligen inte tid eller lust att bli sjuk! Har precis gjort mig en stor kopp te med honung och hoppas på att piggna till inom kort! Har massor att göra på jobbet så ja vill inte gå hem. Får se hur länge jag orkar!

Att jag aldrig lär mig! Alltid när jag varit ute och fart såhär, för mkt alkhol och dålig mat så blir jag sjuk! Den här veckan ska gå i hälsans anda. Jag måste verkligen skärpa mig. Jag ska äta under bra tider och också bra mat då! Inte en knäckemacka hit och knäckemacka dit, utan MAT! Jag ska även motionera! Nu när hästarna har lite vintervila blir inte träningen lika hård för mig så jag måste träna på egen hand, promenader och styrketräning. Jag har världens sämsta imunförsvar så för att hålla mig frisk så måste jag ta hand om mig själv, mkt vitaminer och varma kläder! Ja herregud, jag hoppas att jag kan följa mina mål nu.. Rutiner brukar inte vara min bästa sida, men jag ska fan skärpa mig! Kom igen Viktoria, heja heja!



Its complicated, it always is
That’s just the way it goes
When love takes over


Stockholm International Horse Show

Vad hände med att de inte skulle komma snö förens i januari? Nu har de snöat konstant i en vecka!

Jag har haft en helt fantastisk helg! Fredagen blev inte riktigt så lugn som jag hade tänkt. När jag kom hem från jobbet vid ett så tänkte ja byta om och åka till stallet och rida, men de ringer min mobil och de är Karro "Vickan, var är du?". I loppet av en minut så hade jag hunnit klä på mig, pratat med John om vägbeskrivning och sopat av bilen från snö för att att sedan åka så snabbt jag kunde in mot globen! Ett tag trodde jag aldrig att jag skulle ta mig fram, de var såna jäkla köre och snö kaos! Men med lite tålamod så lyckades jag tillslut hitta familjen Hickey på framhoppningen. Johannas nya häst Ofelia var även med och skulle tävla barbacka hoppningen med Robert Whitaker. Jag och Johanna höll på att bita fingrarna av oss av nervositet. Tio minuter innan klassen börjar hoppar han upp på Ofelia som han aldrig tidigare har ridit, travar två varv och ställer lite frågor. Sen börjar han hoppa och går sedan in och hoppar 1.70m, helt otroligt. De kallar jag ett proffs! Ofelia skötte sig exemplariskt och hon kom på en tredje plats. John, galningen själv, vann på 1.84m! Kamomill var över förväntan! Karro och Johanna var så nervösa så dom kunde inte filma för dom skaka så, så den lotten föll på mig.
Efter barbacka hoppningen var de internationella hoppningen, John och Kamomill fick 8 fel i omhoppningen. En super fin runda, men Kamomill blev lite väl på mot slutet.
Kvällen var verkligen grym! Kände mig så bortskämd när man fick gå runt där bland alla ens idoler! John Whitaker, Robert Whitaker, Malin Bayard, Rolf-Göran, Helena Lundbäck och alla andra fantastiskt duktiga ryttare! De är inte varje dag man får sitta och njuta av en framhoppning som jag gjorde! Även kändis hoppningen var ju i fredags så Carolina Gynning, Velvet, Musse och många andra tv-kändisar var där! Efter all ridning blev de fest. Jag fick dock vara nykter eftersom jag skulle köra hem på natten, men de var roligt iaf! Jag kände mig som ett litet barn på julafton hela kvällen.

Framhoppningen


John och Robert


Johanna kämpade runt på kryckor


Arga lilla Ofelia


En glad, men trött Kamomill


John tyckte att han hitta en häst i sin egna storlek och sattsar hårt inför nästa barbacka hoppning!




På lördags morgonen ringde klockan sju eftersom jag hade utsläppet i stallet. Lagom groggy och trött pallrade jag mig ut till stallet. Red både Mulle och Kedves, båda tyckte de var väldigt roligt med all snö och var väl något pigga, men skötte sig endå.
På kvällen var de middag och glögg hos C, riktigt roligt. Blev kanske lite väl mycket av de goda, nästa gång ska vi nog inte spättsa glöggen!
Igår var de en enormt seg dag, orkade knappt röra ett finger och de kändes som att min hjärna skulle hoppa ur huvudet och ja tänkte åter "Jag ska aldrig mer dricka i hela mitt liv!!", fårse hur de går! Lyckades iaf ta mig till stallet på kvällen och släppa in hästarna. Mina små busar fick massor av pepparkakor och gos eftersom de var första advent :-)


Nu ska ja jobba lite! Ha en skön måndag!


Friday!

Jag jobbar verkligen på att hitta julandan idag. Har julpyntat hela TT och varit uppe på Maxi och köpt adventsljustake och pepparkakor till jobbet. Till råga på allt så har jag även satt på julmusik på spotify, allt för att försöka tycka de är mysigt med all denna snö. Hittils så har jag väl lyckats sådär halv bra.

Dom senaste dagarna har varit intensiva! Jag vet att jag alltid säger de, men den här veckan har verkligen varit pricken över i:et. Jag är inne på min 6:e dag med jobb och jag har jobbat minst 9 timmar varje dag sen i söndags. Eftersom mamma är nyopererad också så får jag sköta allt i stallet själv, vilket jag egentligen tycker är mysigt. Hos hästarna får jag ro och lugn! Men de är jobbigt när man måste stressa hit och dit hela tiden! Idag skulle jag egentligen varit ledig från jobbet och varit i globen för att se horseshow, men de ser inte ut att bli så. De blir jobb ist, så j'vla trist! men men, what to do. De är iaf fredag och jag hoppas helgen blir mysig! Ikväll ska jag förhoppningsvis få träffa Bimsan som har varit ute och rest och de ska bli riktigt härligt att få krama om henne igen! Imorgon blir de lussebullebak och glögg hos C. Även båda hästarna borde gå både fre, lör och sön. Wish me luck med att hinna med allt, ska försöka umgås och ta hand om mamsen lite också!



Bättre sent än aldrig, lite bilder från förra helgen:

samba-jubileum förra lördagen.



Philly i Södertörn. Får hålla tummarna från kontorsstolen idag att de går bra för John & Ian i globen!


Karro och Dominatrix tog fina placeringar i Södertörn!


Ha en skön fredag och kör safe!


Jag hann!

Precis när jag städat klart och fixat igår så kom mamma hem, hon blev så glad över att komma hem till ett ny städat hus :-) Det är alltid roligt att få göra någon glad tycker jag!

Imorse var de lite av en kaos morgon! Mamma skulle vara på löwet 07.15 för att läggas in på operation, klockan 07.00 står vi fortfarande på macken i sigtuna och kan inte tanka mammas bli för kortapparaten har gått sönder och de var absolut ingen tank i bilen för att min bror hade haft den. Så de var bara att lägga ner tillslut och köra i full fart hem och byta bil! Sen körde vi som dårar till Löwet! Men de verkar ha gått bra iaf för jag har inte hört av mamma än. Hoppas operationen går bra och att mamsen äntligen kan få bli bra i armen!

Lilla Snobben har fått hänga med mig på jobbet både igår och idag, han är väl dåfär halv nöjd med den. Men han slipper ligga hemma ensam iaf och killarna är så snälla mot honom här trotts att han skäller ut dom :-P
Nu ska jag jobba på ett tag så ja får undan lite innan jag ska hämta mamma igen.

ha en bra tisdag!


Ladda krafterna!

Ja sitter här och orkar knappt resa mig upp. Dom senaste dagarna har varit helt galna! Har knappt hunnit innanför dörren hemma innan jag varit tvungen att åka igen. I fredags var jag hos Carro och vi hade jätte trevligt, sen försvann jag iväg på lite egna äventyr som var väldigt roligt :-)
På lördan var jag i Södertörn med John och Karro och hjälpte dom med sina hästar. Dom kom hem med många fina placeringar!
Sen var de sambans 25års jubileum på lördagskvällen. Man kände sig helt plösligt gammal när man stod där. Tyckte de var igår som vi var med och dansa i samban, men de är hela 6 år sedan! Tiden går helt hysteriskt fort. Avslutade kvällen på Blå och dessvärre blev de även en snabb sväng på KC..

Mamma åkte tidigt igår morse till Kalmar för att börja fixa med Anna-Lisas hus och sånt. Så trotts att jag var hemma vid fyra på lördags natten så var de bara att kliva upp igår morse för att rasta hunden och lite annat innan jag skulle till jobbbet. Sen var jag på jobbet till tio igårkväll, hann med att åka och släppa in hästarna vid åtta också.
Ja som sagt, helgen har gått i ett!

Men nu är de måndag och ny vecka väntar. Har en massa som ska göras nu, diska och städa innan mamma kommer hem, rasta hunden, städa mitt rum, tvätta och åka till hästarna.. Har iaf hunnit kasta i mig en tallrik med musli nu. Tror inte de blir någon ridning idag, alldeles för kallt och rått, och framförallt mörkt! Men Kedves ska iaf börja få lite vintervila nu så jag känner mig inte så stressad över de. Även hon måste få lite vila :-)



bilder från helgen kommer upp senare för nu måste jag lägga på ett kål innan jag somnar vid datorn!

Hejsvejs!


Sov så gott, Anna-Lisa.

Igår vid sju tiden på kvällen så somnade min mormors syster Anna-Lisa. Hon var 93 år nu så tiden var väl inne. Men de är aldrig roligt när någon går bort och för min del kommer minnen från när mormor dog i februrari väldigt krypande. De var en riktigt tuff period som jag inte vill göra om! Men de är väl tyvärr så, man föds, man dör. Man kan bara få hoppas på att man får leva länge och vara frisk! Alla minnen på Öland är minnen blått nu när både mormor, morfar och Anna-Lisa är borta.
Jag hoppas att du får vila i frid nu Anna-Lisa och hälsa mormor och morfar från mig där i uppe i himlen <3



Idag är de trotts allt fredag iallafall och de känns roligt :-) ikväll blir de lite vin hos Carro förmodligen. De får nog bara bli lite eftersom jag ska agera hästskötare åt John och Karro imorgon bitti i Södertörn. men de blir nog skoj :-)

Ha en super fredag!

Hold my hand

This life don't last forever
So tell me what we're waiting for
We're better off being together
Being miserable alone

Cause I been there before and you've been there before,
But together we can be alright.
Cause when it gets dark and when it gets cold we hold Each other till we see the sunlight.


Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå och jag kommer in, rullar hårt!

Faaan jag lyckades försova mig även idag, de var tredje dagen i rad. Inte bra alls! Jag som aldrig brukar försova mig, vad håller jag på med? Skärpning!

Var i björklinge igår och träna. Helt plötsligt när jag rider fram säger John "Vickan kan jag få rida lite?", ja fatta ingenting,  "vadå, Kedves?" och han svara "ja, men bara om jag får för dig?" och självklart sa jag ja. Kedves fick väl en smärre schock när karln hoppa upp i sadeln, men de gick super! Innan så har Kedves varit min och Karros bit, men John hade tydligen blivit sugen nu på att prova henne och känna hur de känns att sitta på henne över hindrena. Och de tro de eller ej, men han gilla henne :-) Så jag satt bara och njöt och titta på min fina, fina stjärna! Sen hoppa jag upp och hoppa runt på en riktigt svår och klurig bana, med bara omhoppningssvängar. Men de gick så grymt bra! Jag förstår inte varför jag ska krångla till allt hela tiden och tänka "oh shit, de här går verkligen inte och hur ska jag klara de där?" vafan, de är bara att köra och tro på sig själv! Man ska bara ha positiva tankar då går de faktiskt bättre. Som sist jag red där, då tävlade jag och Karro om vem som kunde skrika högst "JAG ÄR BÄST, JAG KAN, JAG VILL, JAG SKA!!". Kanska låter lite knäppt, men lovar att de triggar en när man vågar tro på sig själv!
Efter träningen blev de pizza och bonde söker fru! Men när mina ögon börja gå i kors så kände jag och mamma att de var dax att packa ihop och åka hem och lasta ur hästen. Så vi var hemma på stallplan vid elva igårkväll, kan vara anledningen till att jag försov mig kanske :-)

John & Kedevs, filmade också men vet inte hur man lägger upp den här?


Lilla Johanna som vi skulle fira för att hon skulle bli av med gipset. Men icke, hon måste ha gipset 4 veckor till! Håller tummarna för att de inte blir operation och att hon är på hästryggen inom kort!


Idag är jag en förvirrad flicka! fan vad jag ställer till de.. Skit också, men jag kan faktiskt inte rå för de. Tyvärr så händer saker ibland som man i efterhand kan ångra bittert. Men jag tror faktiskt inte att jag ångrar de, eller de gör jag inte. Men de känns bara så förbannat knäppt och konstigt. Jag tror nog att jag måste reda ut vissa bitar och bestämma mig för vad som är bäst.. Tyvärr är jag dessvärre sämst på att "reda ut" mitt huvud och tankar och dessutom komma på en bra och förnuftig lösning. Att vara klok och förnuftig är inte min starkaste sida jämnt :-)

Hey´svejs!


Trött tjej som inte kan sova.

Något trött, men gladare :-)
Mitt humör slog om på engång när jag kom till dagis och såg lille Vincent som sprang till min famn. Den ungen är den bästa medicinen på jorden!

De största som hände i helgen var att min fina fru kom hem, Therese. Hon kom lika snabbt som hon åkte dessvärre. Nu är både hon och Mina på andra sidan jordklotet och förblir där ett halvår. Vem ska nu ta hand om mig? Se efter mig och säga åt mig när jag gör fel. Jaja, ja har ju Amanda och Vican och de är inte fy skam! Snart tar jag och Amanda vårt pick och pack för att hälsa på Toorshi och Joje i Manchester också, de ser jag verkligen framemot! Just nu behöver jag lämna staden för ett par dagar och rensa mitt lille huvud. Jag är en jäkel på att lyckas ställa till de för mig själv, goood. Men va fan, man lever bara en gång och varför inte få ha lite kul? Iof är de väl inte så vettigt att göra de på andras bekostnader.. hur ska denna soppa sluta? jaja, den som lever imorgon får se!

Hejdå min fru, ta hand om dig och slira för mig med! Jag håller ställningarna här hemma sålänge!


Och jag håller vad jag lovar, armbande sitter på tills du kommer hem!





Imorgon är de träning i Björklinge, schmutt!

Natti natt!


Fuck!

Åh vilken pissig dag de här känns som, jag har vaknat på helt fel sida! Orkar inte prata med nån och tål verkligen inga dåliga skämt idag!
Började dagen med en kraftig försovning! Hade tänk att vara på jobbet till senast halv sju eftersom jag ska hämta Vincent på dagis idag, men jag vakna kvart i åtta helt stressad med sprängande huvudvärk istället. Han jag jobbar med är sjuk så allt hamnar på mitt bord, varelse jag fattar de eller inte.. Försöker improvisera så gott de går!

Igår var jag på dressyr träning med Kedves iallafall och de gick över förväntan, var lite nervös först för vi har inte ridit dressyrträning på jätte länge men de gick ju riktigt bra! Min lilla tjej börjar kunna allt mer, vilka framsteg hon gör!

nej nu har jag inte tid med de här, måste ner i pappershögarna igen! fakturera?! veckodebitera?! my good, de här kommer gå åt helvete!

Hoppas du har en bättre dag, återkommer när jag är en gladare människa!


Tänk om, tänk rätt!

 

Igår blev de ingen ridning. Kedves har inga snösulor och jag kom inte ut till stallet förens vid sex och då var de bäcksvart! Så då fick de bli lite pyssling istället. Fixade till Mulles man lite gran. Jag har ju inte så stort ansvar för honom längre eftersom Jonna har hand om honom ca fem dagar i veckan, men snygg måste han vara endå ;-) han kan inte gå runt och se ut som en gammal hårig lus bara för att jag inte håller i tåtarna.. Så nu är han snygg igen, min black beauty :-) sen gick jag med Jonna upp till träningen. Hade egentligen satt på mig träningskläder för att gå hem från stallet, men jag fastna i ridhuset som alltid! Det var mer lockande att kolla hopplektion än att pulsa i snö hem med gympaskor och slimmade tränings-byxor.
Det var nog den mest underhållande hopplektionen på länge! Det är så sällan man själv sitter på läktaren, men jag förstår vad våra mammor menar med att dom ibland håller på att få hjärtstillestånd ibland när vi hoppar.. Jag hade en puls på 200 genom hela lektionen! Och Hempa höll på att tappa tålamodet helt när alla for fram som självmordspiloter trotts hans kritik, ja herregud vad jag skratta! Tre avåkningar, varav Jonna lyckades drutta av 2 ggr! men vad är de man säger, efter 100 avåkningar är man en bra ryttare! Så hon har ett par kvar ;-)

Fick lite nostalgi igår kväll. Började läsa i gamla dagböcker som jag skrivit i sen jag var 13. Herregud vilka "problem" man hade på den tiden. Jag skratta så tårana rann tillslut! jag skulle bara vetat hur bekymmersfritt livet var på den tiden, man hade flera killar och ens största problem var: "hmm ska jag ta honom eller honom, shit jag mår såååå dåligt och jag har de sååååå jobbigt". Haha och alla kaosade fester hit och dit, alla FF-fester som spårade totalt med polis och folk var otrogna! Jag skulle vilja spola tillbaka tiden för en dag och få vara 15 igen, helt klart!
Skrämmande vad tiden ändå går fort, minns vissa saker som att de vore igår.. Nu blir man bara äldre och förväntas blir mer vuxen, dock kommer jag nog aldrig bli riktigt vuxen ;-) Mina barn kommer få stå ut med en kaosad och galen mamma!

Jag bestämde mig även igår för ett motto jag ska börja leva efter, "leva varje dag som att de vore den sista". En närstående till mig och mamma som jag berättat om tidigare har ju drabbats av cancer, väldigt allvarlig cancer som förökar sig hela tiden. Detta har verkligen gjort att jag fått upp ögonen!! Man ska vara glad över de man har, vänner och familj och framförallt att dom är friska! man ska göra de som gör en lycklig och inte slösa tid på onödigt tjafs hit och dit. Som pojkvän tex, varför hålla sig kvar om man inte är lycklig?! Nej, de går helt bort för mig! Och om man nu gör slut eller blir dumpad, varför gråtta ner sig i de när de finns såååå mycket annat du kan glädjas åt! Slösa inte tid och energie på skit saker, omvärdera de till nått positivt ist. Så gör iaf jag och de funkar för mig!

Herregud vilken filosof jag har blivit, haha. Nej men helt ärligt är detta något att tänka på! Tänk om, är dina problem verkligen så stora och går inte att lösa? nej de tror jag inte.. sålänge man inte har döden i vitögat är de mesta ganska lätt!

Ha en bra fredag nu och ge dina nära och kära en extra tanke!


I brist på annat..

 

Dagens humör: Helt ok..
Dagens borde: Prata med dig
Dagens frisyr: platt, rakt, utsläppt
Dagens klädsel: svarta jeans med grå topp
Dagens planer: jobba, hästarna
Dagens materiella vill ha: ridhus
Dagens längtan: lite fest
Dagens fundering: hur lyckas jag?
Dagens beroende: lyssna på musik
Dagens tråkigaste: kallt!
Dagens personer: Amanda, my number one!
Dagens tidning: ingen tidning här inte..
Dagens låt: Melanie Fiona - monday morning

11 november

Tänk att halv november snart har gått?! Tiden bara rinner iväg, de gör mig lite skraj. Om en månad fyller jag år och jag tänkte att jag skulle fixa nått roligt tills dess, men just nu vet jag inte om jag orkar.. Kanske bara ska fira med lite nära och kära. Ska ju åka till Manchester i början av december också! Sen är de ju julafton och allt vad de så tills dess måste även julklapprna vara inhandlade och dom som känner mig vet att jag har ganska stor familj så de är många julklappar som ska handlas. men jag tänkte att jag skulle handla dom när jag ändå är i Manschester!

Var och träna igår och de gick väl bra. Hade återigen en sån där dag när mitt huvud är någon helt annan stans och jag har noll fokus! Förstår inte varför jag gör sådär och varför de bara är så ibland? De värsta är att jag inte kan skärpa mig heller när jag väl är inne i de. Tänker varje gång jag rider an hindret, "men skärp dig nu Viktoria, håll fokus!", men nej... funkar inte! Mot slutet hoppa jag iaf banan och de rulla på i ett ganska högt tempo, lite för högt.. men i de stora hela är jag ändå nöjd över den svängen, så länge vi kommer över och inte river så funkar de ju. har på nått sätt lärt mig när Kedves är mer på att bara låta henne vara, våga rida i ett högre tempo för hon fixar de galant. Istället för att ligga och dra och hålla i henne, de blir ingen bra ridning!

Idag är de en sån här dag när jag har hundra järn i elden eller vad man säger.. Är på jobbet nu, sen ska jag ut till stallet och fodra vid lunch. Tänkte försöka mocka och så då också. Sen tillbaka till jobbet, för att sedan åka tillbaka till stallet och rida Kedves och fodra kvällen. Har dessutom glömt mobilen i Sigtuna så måste åka dit en sväng också och hämta den eftersom jag inte kommer komma hem förens vid nio ikv..

Längtar tills imorgon när de är fredag igen! Jag och min kropp är i behov av en lugn, skön och rolig helg!

ha en super torsdag!


Onsdag

Många dagar sen jag skrev nu, men de har varit ett par fullspäckade dagar! Mitt liv är lite av ett kaos just nu, men jag gillar de. De pirrar i min mage och jag känner mig rätt lycklig! Var tvungen att ta en långpromenad igår när jag kom hem från jobbet trotts snökaoset, behövde verkligen rensa huvudet! Och de hjälpte tycker jag :-)

Stallfesten i lördags blev verkligen lyckad! Alla älskade maten och sällskapet. Det var så roligt att så många kunde komma och även Togge vågade sig dit trotts att de var hön-fest med 16 brudar ;-) Menyn jag hade tillagat bestod av salami/mozarella-qusadilla, tacopaj, guakamole och frozen cheescake med daim!
Efter mycket vin och dans så slutade vi på KC, den yngre generationen. Vi hade jätte roligt och jag hoppas att vi alla tar tag i de och ses mer framöver!









På söndagen var de brunch med hela familjen i Uppsala som gälllde. Jätte trevligt, men de banka i huvudet när jag tänkte.. Jobbigt de där ;-) Efter vi ätit åkte vi hem till Kim där jag och Vincent deckade ganska fort! Vi sov som två små barn :-)




ha en skön onsdag!


Lycka!

Träningen idag gick så j*vla bra!! Kände mig grymt taggad att hoppa och även visa John att jag har börjat fått tillbaka glöden! Och de gick super, känner mig så himla glad. Im back on track :-) Allt flöt och jag och Kedves kändes som ett. Hoppade en bana på 1.10 utan problem och framförallt utan att jag hade en puls på 200, kände mig lugn och målmedveten! Vi tränade snabba svängar för de hade John fått inspiration från Södertörn förra helgen och ville att vi skulle träna de. De är lättare sagt än gjort att svänga på en femöring. Speciellt när de skulle se proffsigt ut också ;-) Men Kedves är snabb i benen och klarade uppgiften galant. Jag fick jublande applåder av John, Karro och mamma efter att jag hoppat banan och jag själv bara log och kramade om min fina, fina Kedves. Hon är helt fantasktisk den hästen! För ett år sen så var vi som katten och råttan, idag när vi fungerar som ett team är de en helt fantastisk känsla. Hon litar på mig till hundra procent och vill mig väl över varenda hinder hon bär mig.
Utan John & Karro så hade Kedves varit såld för längesen, men jag är så lycklig över att dom har lyckats övertala mig om att hon är grym om jag bara får kläm på henne. Idag log vi alla fyra när vi såg henne, vi har lyckats!

Kvällen i övrigt har gått till att laga mat och städa. Kan dock inte avslöja menyn än, men av mitt smakprov blir den super! Både mamma och jag var rätt övertrötta tillslut och skrattade mer än gjorde nytta så vi lämnade resten till imorgon. Ska släppa ut hästarna vid åtta så då passar jag på att rida båda också så vi kommer hem i tid och kan fortsätta med allt fix. Ser framemot festen imorgon, tror de kommer bli jätte kul! :-)


Kedves trötter, längtar efter att få åka hem och äta mat!

Nu blir de att läsa lite i min deckare och sedan gnugga kudde!
Natti natt!


JULPANIK

Burr, sitter med både halsduk och jacka på mig inne. Fryser som en liten mus! Men solen har lyckats hitta Sigtuna även idag och det är ju skönt :-)

Äntligen fredag igen, veckorna bara rasar iväg.. Igår när jag och mamma var på Maxi så har dom redan ställt ut alla julgrejer. Dom hade även satt på julmusik! Man fick på engång lite inre stress över att de snart är jul igen och man ska handla julklappar, pynta, julmarknad, lucia och jag själv ska fylla år! Samtidigt kan man ju inte heller låta bli att tycka att de är lite mysigt, jag älskar att handla julklappar och slå in dom fint till mina nära och kära :-)

Idag är de träning på schemat först och främst. Sen blir de hem och laga mat! Hela vårat kök hemma är fullt med saker för morgondagen. Sen kanske jag åker och träffar Mina för sista gången på ett halvår (!!) för hon åker till Buenos Aires imorgon.. Tessan åkte igår. Kommer bli tomt utan dom här hemma, men jag får pina mig igenom detta halvår och vara ute och slira för mig själv :-)


Ha en skön fredag!

Trötter

Nu har jag intagit soffposition och kollar Robinson. Är helt slut! Kedves fick sig en promenad och sen blev de tömkörning, hon va så fin!
Jag och mamma har stor handlat inför lördan, tror att menyn jag komponerat blir super!
Nu ska jag bädda ner mig så jag är utvilad inför helgen!


Nattinatt!


Fullspäckat schema!

Solen skiner och jag blir lite extra glad då känner jag :-) Tänk att sol kan göra så pass mycket! Tror att jag ska försöka hinna med att sola solarium innan helgen. Avskyr att bli blek och falla in i höst/vinter blekfetadepptristakroppen..

Idag jobbar jag till tre, sen blir de rally med suckan! Först ska vi bege oss till stallet, tänkte rida Kedves en sväng så hon får röra sig efter träningen igår. Sen ska jag möta upp mamma och vi ska åka och hämta upp täckena och sedan åka och storhandla inför festen på lördag. Vi ser ut att bli hela 16 stycken, roligt :-) Efter detta ska jag försöka komma i säng för jag är egentligen dötrött redan.. Lasta inte ur Kedves förren vid tio igår kväll och var hemma i sängen vid 12 och skulle upp fem.. Ja ni förstår, lite trött i ögat idag.

Imorgon väntar mycket roligt! Slutar redan klockan ett för vi ska upp till John & karro och hälsa på. Ser verkligen framemot de för nu var de längesen vi sågs! Alltid lika mysigt att träffa Westgate farms lilla liga som består av John, Karro, Luke, Kelly och Johanna! Mamma är så orolig för lille Luke som har ramlat av Oliver och fått en spricka i armbågen, så nu måste hon åka upp och krama lite på den lille sparven :-) Självklart ska Keddan med också så vi kan rida lite!
Sen ska vi hem och börja förberedelserna för lördag, mycket mat ska lagas!


Idag vill jag verkligen ge en tanke åt bröstcancer-fonden, eller cancer över lag. Denna hemska och fruktansvärda sjukdom! Igår fick vi de hemska beskedet om att en nära vän till mig och mamma har drabbats av bröstcancer och hon har en stor tumör i bröstet så nu väntar en lång behandling av cellgifter och operation.. Jag håller alla tummar och tår för att hon ska bli frisk, hon måste bli frisk! Så idag är de jag som åker och handlar alla möjliga rosa-bandet kampanj saker för att stödja!



Ha en skön torsdag alla!


Träning


Träningen igår gick faktiskt riktigt bra tycker jag. Vi tränade serier, de krävdes ganska lik ridning denna gång som förra när vi träna att hoppa på S-linje. Första gången vi skulle ta serien som bestod av 4 hinder så tyckte Kedves att de såg lite komplicerat ut men löste de på "bästa" sätt genom att öka farten och bralla igenom de ist. Jag höll bara i mig och mamma höll på att svälja tungan! Men inte en bom rörde hon trotts farten, hon är så snabb i fötterna! Men sen till nästa gång var jag förberedd och var mer konsekvent och de gick de super. Sista rundan var lite högre och den var super! Kedves sköter sig alltid bättre när de blir lite högre för då måste hon koncentrera sig, inte bara kasta sig handlöst över allt.. Så i de stora hela är jag nöjd med träningen! :-)


Fina Kedves efter träning


Onsdag

Hej vänner.

Då var de redan onsdag. Låg och skrev ett jätte långt inlägg via mobilen igår, men de verka inte funka.. Tröttsamt! Jag som trodde att jag var en teknisk tjej? Så fel man kan ha. Men nu har jag iaf fått igång min iphone på riktigt (fyra månader senare...) så jag kan ladda ner "appar" eller vad de heter.. De är väl bra iaf :-)

Middagen i måndags blev väldigt lyckad. Det var jag, Mathias, Nicole, Tessan och Mina som möttes upp på Coop. Vi handla massa ingredienser och lagade pizza ihop. Den blev riktigt lyckad! Tessan och Mina åker snart och blir borta ett halvår, känns jätte konstigt och jag kommer sakna dom!




Igår åkte jag och red Kedves efter jobbet. Hösten är väl jätte mysig för alla soffliggare.. Men inte för oss hästägare som måste ge oss ut i ur och skur plus att de är kålsvart! Men de blev ett ordentligt ridpass i volten i blindo, men de funka.. Sen skulle jag skritta av Kedves med Jonna och Kim, men de var inte Kedves så sugen på. Så hon drog av en riktig brallning och slängde sig rakt in i Mulle som blev jätte rädd som i sin tur kasta sig in i Santos.. Ja ni kan ju tänka er. Vi alla höll på att tugga grus redan på stallplan.. Lille bus-Kedves hon är så egen med mycket egen vilja! Men ganska söt endå :-)

Börjar friskna till från förkylningen nu. Äter vitaminer varje dag så ska de nog hålla i sig! Så den här veckan blir de träning! Ska till underberga idag och träna, ska bli roligt trotts de trista vädret! Dom har ju jätte stort och fint ridhus så de är bra :-)


Titta vilken häftig "ap" jag laddat ner, de blir iaf häftiga bilder! var i fredags och handla kläder hos Annika på Zap i märsta. köpte två jätte sköna och fina tunikor! De är en av dom jag har på mig på bilden. Kan varmt rekomendera att handla hos Annika för hon har fina grejer och är dessutom världens gulligaste! Var och hämta ett paket hos henne i måndags och där i låg en jacka som jag har suktat efter! Den är så fin! :-)



Nu ska jag surfa lite på mat. Jag och mamma ska ju ha stor fest på lördag för alla tjejer så jag måste hitta nå bra recept! De har varit lugnt på jobbet idag och jag har kommit ikapp från i fredags så nu kan jag surfa runt lite med gott samvete ;-)


ha´re!

1 november

Och då var de måndag igen.. I helgen har de varit fullt upp! Fredagen spenderade jag hemma hos Kalle med trevligt sällskap. Vi åt tre rätters middag och drack vin. Dom flesta åkte till KC, men jag åkte hem..
På lördagen var jag och red Kedves på förmiddan, sen åkte jag och hängde lite med Amanda och Gunsi. Kvällen såg ut att bli lugn så jag och John åkte och hyrde film och köpte godis, men när jag precis landat i soffan hemma så ringde Martin & Jonna och ville ha sällskap på Blå. Så de var bara på med kläderna och gå ner på stan. Men de blev en jätte trevlig kväll, med många skratt! Skratta emellanåt så ja hade kramp i magen ;-) Även pappa kom och slöt upp med oss, trevligt! Sen kom Amanda och Gunsi och då blev de KC.
Går dagen var lite trött.. Men jag och mamma åkte och red och sen åkte vi till Ica Maxi och där hitta jag ett fynd! En ny TV :-) Somliga tycker nog att ja är knäpp som handlar TV på Ica Maxi, men vad fasen den funkar bra åt mig :-) Efter att jag installerat TVn i rummet så kom Mina och vi tog en långpromenad. Efter en helg fylld med fest och onyttigheter kan jag få lite panik på söndagen och bara måste röra på mig! Så vi var ute och gick i en och en halv timme, riktigt skönt!

Idag är de som sagt måndag igen. Har haft fullt upp på jobbet hela dan så nu smet jag in här lite fort för att ge hjärnan ett break! men jag gillar endå när de finns att göra på jobbet och man kan hoppa in och hjälpa andra. Samarbete tycker jag är super viktigt på jobb, man ska kunna hjälpa varann om de krisar!
Efter jobbet blir de en sväng till stallet och rida. Sen ska jag äta middag med tjejerna ikv :-)


ha en super måndag!

RSS 2.0