Jag är en elak människa.

Jag är en elak människa, jag vet, men jag kunde inte låta bli! Hur fan tänker man när man går ut med sånna här tights med denna "runda" och välskapta rumpa? De såg fruktansvärt osmakligt ut!



Själv var jag förbi fina Annika och handlade en outfit till imorgon. Hitta en jätte snygg skinnjacka och ett linne!
Nu ska jag iväg på massage, skööönt!

Pusspåer!


Split my personality.

Jag vet fan inte, idag vet jag ingenting! Men de är fredag iallafall, de vet jag!

Jag är ingen blödig människa, ja är så långt ifrån de som man kan komma många gånger. Trotts de så kan jag ibland vara så förbannat lätt sårad, ett ord kan vara som ett slag i magen och jag är sämst på att glömma saker. Orden äter min hjärna och jag blir så förbannad, men ändå bara ledsen och förvirrad. Jag tycker inte om bråk och konflikter, jag tycker inte om att såra andra människor, men jag försvarar alltid mig själv och mina känslor i första hand. Jag avskyr att bli klappad på huvudet av andra!

'

Vad gör ni i helgen? Jag ser framemot vila och att jag äntligen fått pengar på kontot! Idag ska jag iväg och shoppa lite små saker, men först jobb och massage. Imorgon ska vi ha hem lite folk för första gången i vår lägenhet så den måste vara fin! Och Amanda berätta igår att hon kan komma och de gjorde mig väldigt glad att jag kommer få dricka vin med de söta ansiktet!
Tror även att de blir en stund i solariet idag, jag ser ut som liket själv!

Hare gott!


SEPTEMBER

September är så förbannat bra, jag vill ha hennes skiva! Och förövrigt är hon så GRYMT snygg!



Don't you let my heart die boy
this is an emergency
you're what I need
All it takes is for you
to come and put your lips on me
you help me to breathe
resuscitate me
I'm begging you please
you're all that I need
I want you to be the air that I breathe
resuscitate me


Jobbar för tre..

Hej på er!

Termometern visa -25 imorse när jag klev utanför dörren kvart över fem, PAIN! Mina växlar på bilen hoppa ur hela tiden för dom var frusna, så ja fick sitta och hålla emot dom hela vägen till jobbet. Sitter här med haldsuk och dubbla tjocktröjor.. Skit vinter!
Vi har lite halv snurrigt på jobbet just nu så idag jobbar jag för tre, sitter här med tre telefoner och de känns som att ja har börjat jobba på en telefonväxel.. De är okej att svara när de är trevliga och förståliga kunder, men vad trist de är med folk som är otrevliga och översittande. Jag fungerar ofta som en liten vänlig mellanhand här på jobbet bland alla grabbar, jag jobbar ju själv med ca 21 killar. Kan ni tänka er hur mycket svordomar och testosteron som haglar ibland? MYCKET kan jag säga. Vad vore grabbar utan oss tjejer? Vi är nog den bästa lugnande faktorn ibland. Bara idag har jag räddat två argsinta diskussioner, lite vänlig och förstående röst och lite medlande så gick de ur världen. Kanske har mitt år på dagis varit givande för de här jobbet också? ;-)

Det blev ingen träning igår pga kylan, men jag red ett pass i ridhuset själv istället. Kedves var så fin! Hon blev riden av Kersti i måndags och Therese i tisdags så det var ett väldigt tacksamt ridpass igår med en genomarbetad häst.



Nu ska jag återgå till min telefonväxel och försöka få något gjort. Ha en bra torsdag, imorgon är de efterlängtade fredag igen och då ska jag på massage, skönt!

Puss!


Onsdag

God morgon,

jag känner mig pigg och utvilad men har en huvudvärk som hållt i sig i flera dagar nu. Känns om jag är bakfull varje morgon jag vaknar...? Skumt!
Det blev en lugn kväll igår, orkade varken promenad eller vara flitig hemma. Bäddade ner mig med täcke i soffan och hade TV-marathon. Inte ofta de händer på en vardag för mig, men igår var de riktigt skönt! Vican kom förbi och vi låg i soffan och snacka skit tills klockan var elva.

Är så förbannat irreterad på min granne som bor över oss. Jag tycker om barn, med DE barnet måste lida av nånting! Antingen springer den runt, runt, runt som en dåre eller så gallskriker den konstant! Man får inte en lugn stund hemma när den där ungen är hemma, kommer bli tokig snart och gå upp och hota ungen med pisk om den inte blir tyst! (Jag älskar barn och skulle aldrig slå dom, men ja blir frustererad!).

Med tanke på vädret så kanske de inte blir någon hoppträning ikv, de är för kallt. Men ja håller tummarna för att de plötsligt ska slå om och bli varmare! :-)

Nu ska jag äta lite frukost, de blir turkisk yoghurt med bär!




Ha en toppen onsdag!


BILDREGN!

Hallå!


Nu har jag äntligen funnit sladden till min gamla mobil som jag har, så nu kan jag slänga in lite bilder och de hela blir mycket roligare :-)

Var för övrigt ute i stallet imorse och tittade när Therese red Kedves. De gick jätte bra! Var lite orolig innan att Kedves skulle bli bråkig, men hon skötte sig jätte bra! Jag ser verkligen framemot att börja jobba med henne ordentligt med Therese som stöd. De hela blir mycket lättare när man får hjälp med att hitta dom små "knapparna".


Mulle & jag på promenad i söndags <3


Vår söta tillökning i Togges stall :-)


Jag rider Kaiser


Blommbudet jag fick av världens bästa!



Jag fick några nya halsdukar av pappa som han köpt i New York, med snygga och härliga färger som är lite trevligt såhär i gråa kylan!


Ha en toppen dag allesammans så hörs vi senare!


Out of reach

Hej på er!
Idag är de en sån där lagom-dag. Jag är lite lagom trött, rastlös, uttråkad, rolig och är bara lite allmänt lagom av allt. Slutar tidigt idag så då ska jag bara hem och mysa ner mig i soffan ett tag innan jag ska till stallet, borde ta den där promenaden som ja sagt varje dag... men vet inte om jag orkar idag heller.. Är så himla trött på den här kylan nu, ja vill bara ha vår! Kylan drar musten och enegin ur en! Tänk i vår när ja kan sitta på min ballkong och sola och läsa en tidningen eller vad som helst, dricka vin, shit så skönt! åhhh vad jag längtar!
Pappa och Ludde tog en sista minuten till Thailand och åkte igår, jag skulle ha följt med men var tvungen att skippa de för jobbet.. Så himla surt! Jag hade isf legat på playan nu och solat och haft de hur bra som helst! Dessvärre går hästen och jobbet före så en resa får vänta tills jag vunnit på lotto eller nått.
Sen längtar jag faktiskt redan till helgen! På lördag ska vi ha lite inflyttnings-"fest". Jag ska laga god mat och det kommer många roliga prickar! Hoppas jag och John hinner fixa de mesta i lägenheten bara. Skulle behöva sätta upp lite gardiner och fixa en hall-matta och lite annat smått. Tror de kommer bli riktigt kul, dock är de tunt på tjejfronten som vanligt så de ser ut att bli jag och 20 grabbar, men jag klagar inte ;-)



Ha en bra dag allesammans, Puss!


Helgen.

Helgen har sprungit iväg som vanligt, men jag har hunnit med mycket! I fredags var jag i stallet nästan hela kvällen. Red med Matilda och fick även prova hennes häst Casir, vilken super fin häst! Helt underbar att sitta på! Sen hämta jag C på jobbet och deckade fort i sängen när vi kom hem.
Igår gick också stor del av dagen till stallet. Var ute och red på fältet i solen, jätte härligt! Sen gick jag in i ridhuset en sväng för Kersti skulle rida Kedves. Det gick jätte bra för dom och dom verkade trivas riktigt bra ihop! Så jag ser framemot fortsättningen! Själv fick jag pröva rida Kaiser medans, en stor friser häst. Inte riktigt den typen av häst som jag är van vid, men gud så häftig! På kvällen var jag på tjejmiddag hos Emma med mina gamla stall-tjejer. Emma hade lagat super god mat och vi hade som vanligt tusen saker att prata om, dock enbart hästsnack ;-)

Idag har jag flängt runt med mamma hela dagen. Först tog vi en lunch hemma i våran lägenhet och jag fick äntligen hem en dammsugare från mamma, så nu är de rent och fräscht hemma igen!
Sen åkte vi först till Mulle och jag tog en långpromenad med honom i solen. Så äntligen blev min Mulle-abstinens botad ;-) Vi joggade i snön och Mulle tyckte de var super kul och börja busa, för mig var de något jobbigare att jogga i hans tempo samtidigt som ja fick hålla i honom ordentligt, men kul var de :-) Sen var de full fart ut till Kedves för löshoppning. Och hon var SÅÅÅ duktig, hoppade 1.30 som om hon inte gjort annat. Backade av perfekt och fick fantastiska språng, hon imponerade många! Så himla kul att se! Efter Kedves hade jag lovat att löshoppa söta Deconte också. Hon skötte sig också exemplariskt och var duktig!

Nu har jag äntligen landat hemma i mammas soffa och ska snylta lite mat ;-) Det blir lövbiff, mmmm! Rena, rama lyxen mot vad jag är van vid nu när jag bor hemifrån.

Kort och gott så har helgen gått åt hästarna, men ibland är de riktigt skönt att avstå "huvudvärks-drickan" och vara pigg och kry om helgerna och ägna sig åt dom fyrbenta :-)

Ha en skön söndag, för mig blir de sängen tidigt framför Wallander!


Fredag, skönt!

God fredag!

Känns så skönt att ha helgen framför sig! Jag sitter på jobbet och håller på med fakturering, rätt trist! Men sen ska ja ut på ärenden, ska till Percys eller vad de heter i Sollentuna och handla middag för kvällen. Fick presentkort där i julklapp av jobbet. Dom har tydligen massa fint färskt kött och andra delikatesser. Sen är de som vanligt grabbarnas fredags-frukt som ska inhandlas och lite annat.
Var i stallet till sent igår kväll, tog mig två timmar innan jag ens satt upp på hästen. vet inte riktigt vad jag syssla med, men hittade inte orken för nånting. Kedves har verkligen varit pain in the ass dom senaste dagarna! Men bara för att jag svurit över henne och biktat mig ti i stallet om hur less ja är på henne, tror ni inte att hon var fantastisk då igår? Jo! Hon var hur snäll och timid som helst! Så nu är hon åter min fina prinsessa igen.

Det var ju alla hjärtans dag i måndags. Så jag måste bara skryta med de vackra blommbud jag fick till jobbet! Fick fina, stora, röda rosor i en bukett! Jag fick fjärillar i magen och kände mig som ett barn på julafton. Gulligt! Hoppas ni fick lite kärlek på alla hjärtans dag :-)


Jag är inge vidare blommfan trotts att jag är tjej, men ja är dödligt svag för rosor. Någon vackrare blomma som doftar godare finns inte!

Hoppas ni får en härlig fredag, stor kram!


More of Moulin <3

Jag saknar min älskling!



mulle



Har inte varit hos Mulle på över två veckor nu. gud vad jag saknar honom! Måste åka och pussa på honom nån dag. Förut var han alltid min nummer ett, men efter att jag skaffat Kedves så har hon fått min största uppmärksamhet..   Min älskade fina Black Beauty, världes´ns goast och töntigaste häst :-)


Fiskbullar & hårbotten!

God förmiddag!

Hur mår ni? Jag mår toppen och det är redan torsdag, skööönt. Den här veckan har varit kämpig. Jag har brottats med magsjuka och datakurs på jobbet, ingen rolig kombo alls! Men nu är jag på bättrings väg och imorgon är de helg igen.
Hade en skön hemmakväll igår. Mamma var snäll och tog Kedves eftersom jag var på kurs till sent. Var ute på en långpromenad och sen färgade jag håret och kröp ner i soffan med tomatsoppa och kollade efterlyst. Herregud så hemskt fallet med mamman som förlora sina två barn är, obeskrivligt.. Allt pga svartsjuka! Hur kan man döda barn?! Så fruktansvärt hemskt, men vilken stark kvinna. Hon har idag ett nytt barn och försöker se de ljusa i livet och leva vidare.

I måndags var jag och John iväg och handlade sladdar och grejer till hemmet. Vi har faktiskt börjat få lite ordning hemma nu, de börjar bli beboligt! Alla mina kartonger är upppackade så nu är de bara mer möbler som behövs. Skulle vilja ha en fin byrå till mitt rum, men de får vänta till lön.
Vi fick även ta en sväng till Maxi för att handla skurhinkar och handskar. Jag och Amanda hade nämligen varit väldigt smarta häromdagen och slängt löstè i diskhon hemma så de hade blivit fullkomligt stopp! Oh fy faaan vad äckligt de var! John skruvade isär allt och började rensa. Jag stod först jätte kaxig och skratta så ja höll på att kissa ner mig när jag John såg spyfärdig ut. Men efter en stund var jag inte så kaxig! Shit så äckligt de var! Tanten som bott där innan oss hade väl diskat ner halva sin hårbotten och hår i slasken som kom ut. Och ja mitt PUCKO hade ätit fiskbullar i hummersås och slängt ner där bara för att jävlas med John. Jag tänkte att de skulle bli mer fart på John att fixa de om ja spola ut fiskbullarna där. De blev mer fart på honom, men de var sååå vidrigt! Jag kommer inte kunna äta fiskbullar på en evighet efter de här! Nu är stoppet borta, men Amanda om du läser de här... Detta gör vi INTE om!!

Hare bra!


Lördags mys!

God morgon! De är så skönt med lördags mornar o vakna utvilad! Snart blir de frukost o sen ut på långpromenad i fina vädret. Jag är helt fri idag från hästar och allt, känns lite konstigt men skönt att unna sig den lyxen ibland. Känner att jag inte riktigt kan slappna av iaf, man är så van att alltid ha tusen saker på göra listan när lördan kmr. Men som sagt ingen häst, lägenhetsstök eller nått idag. Jag ska bara va! John är hemma i våran stökiga lägenhet o fixar. Han har fått hjälp av lite kompisar o ska ta hem soffan o bord o sånt som jag inte är till så stor hjälp med. Mitt jobb imorgon blir att göra finputsningen, möblera o fixa detaljer ;-) Ha en skön lördag alla! Stor kram!

Svensk sjukvård..

Herregud vilket snökaos! Förbannade svenska vinter. Jag själv kom inte ens loss från parkeringen hemma, men ja har blivit väldigt bra på att blinka med min blåa ögon så jag fick ett par bygg-grabbar till hjälp som putta mig hela vägen till en nerförsbacke. Tusen tack!
Ringde till stallet också för att fråga om mockning till Kedves för jag tvekar att jag kommer ut dit idag. Där hade dom de också kaos, hästarna kom inte ut i hagarna för all snö så dom höll på att ta in dom igen. Skönt att veta att min lille polle står tryggt i sin box iaf!
Åkte och lämnade Helena, Andreas och Vinnie på arlanda igår kväll. Dom ska till Thailand i tre veckor, snacka om att åka i rätt tid! Appropå Vinnie så har han fortfarande så ont i benet, min lille prins. Han klättrade på en flyttkartong hemma hos mig förra veckan och hoppade ner och ramla och gjorde illa benet. Vi trodde att knät hoppa ur led för han vägra strecka ut de. På akuten fick han smärtstillande och dom tror att de bara var någon mjukdelsskada. Men nu verkar de som att han fortfarande har ont i smalbenet, som dom inte röntga.. Dom röntgade bara knät eftersom vi trodde de var där han gjort sig illa. I vilket fall så åkte dom till Thailand iaf vilket jag tyckte dom gjorde rätt i för benet kan inte vara av eftersom han imellanåt går och tom springer på de. Kärringen på närakuten hade dock sagt så j*vla dumma grejer till Helena när hon ringde dit igår för att fråga om råd. Hon hade i princip menat på att Helena var en dålig mamma som valde att åka till Thailand med Vincent. Den som känner min syster och hennes förhållande till sitt barn VET att hon ALDRIG NÅGONSIN skulle utsätta honom för nånting som gjorde honom illa! Hon är den absolut BÄSTA mamman som man kan vara och Vincent går ALLTID först för henne! Blir så himla förbannad på den där kärringen! Helena var helt knäckt stackarn. Till saken hör också att förra året när dom var i Thailand så fick Vincent RS-virus och låg inne på sjukhus länge. Det var däremot SVENSK sjukvårds fel!!! Han hade förkyld och dålig under en lång tid och Helena var flera ggr med han hos läkarn, men dom sa att de bara var en vanlig förkylning och tyckte hon var överkänslig. När dom kommer till Thailand blir Vincent jätte dålig och läggs in och vi får då reda på att han har RS-virus  och har haft de ett tag! Tack och lov är de super sjukvård i Thailand och våran älskade Vinnie blev bra tillslut! Som sagt svensk sjukvård kan ta sig nånstans och jag min syster är världens bästa mamma till sitt barn!
Oj nu blev de vädligt lånt inlägg, men ja var tvungen att skriva ut min frustration.
Det känns som att de här kommer bli en väldigt lång dag.. Kör försiktigt alla, bättre att lämna alla "måsten" till en annan dag och tvinga sig själv att stanna inne idag. Kolla en mysig film eller kanske ägna sig åt sånt som man inte brukar göra så ofta, rensa i nått skåp hemma eller nått ;-) Själv ska ja arbeta på ett par timmar, har inte så mycket att göra eftersom lastbilarna inte kommer fram. Men ja har ju solarium och kaffe så de är ju toppen att roa sig med!

Världens bästa, hoppas ni får de bra nu i solen! Jag älskar er!


Ha en skön fredag och ta hand om varann!


God morgon :-)

God morgon vänner.

Dagarna och veckorna ramlar på som vanligt. Dom senaste dagarna har gått åt jobb och häst. Har haft några riktiga myskvällar i stallet med Kedves. Det är så skönt att slippa stressa och bara kunna stanna och gosa. John jobbar kväll även denna vecka så jag är ändå själv hemma, så jag tröttar ut mig i stallet för att sedan bara åka hem duscha och sova :-)
Kedves löshoppades i söndags igen, vilken skillnad! Hon backade av själv, höll sig lugn och jag fick behålla alla kroppsdelar utan några större bravader ;-) Förra gången bara raceade hon runt som en tok och trodde de var lek. Sparkade bakut ut hej vilt och sparkade min hink jag höll i handen rakt i luften, som tur var blev inte jag träffad. Men den här gången var jag och Jeanett utrustade med hjälm och piskor. Och alla andra var beredda att halvt viga sina liv, men Kedves var sååååå duktig. Hon verkar ha fattat galoppen och min prinsessa verkar faktiskt ha en liten hjärna ändå ;-) Verkligen jätte nyttigt för henne att löshoppas två ggr i månaden. Kul för mig också att se hennes kapacitet!

Idag har jag haft en bra morgon, en sån morgon som jag föredrar. Ingen stress eller dåliga vibbar. Kom till jobbet i lugn och ro vid strax efter sex. Så nu har jag fått tagit min kopp kaffe i lugn och ro och ätit frukost. Suttit och surfat runt lite och nu känner jag mig redo för jobb!
Måste skriva brev till försäkringsbolaget idag också om min iphone. Tänkte skriva att min mamma råkat tvätta mobilen i tvättmaskin, tror ni de håller? Hoppas, hoppas så jag får ut nått för den iaf. Känner mig helt handikappad utan min telefon.
Ikväll blir de hoppning och middag med mamsen!



Ha en super onsdag alla!


Lördag

Nu ligger man bänkad i soffan o snart är de melodifestivalen. Tycker väl att de iof är sådär, avskyr att dom hackat av de i massa omgångar. Blir lite träligt o tråkigt att kolla. Har haft en mysig lördag! Var och red Kedves vid lunch o hon var så fin idag! Trotts att hon har fått stått två dagar, har haft så dåligt samvete för min prinsessa. Men de har varit så mkt med flytten o allt så varken tiden eller orken har funnits där. Trotts de gick hon jätte bra. Tränade bommar hon var så fin i galoppen, jämnt o härligt tempo. På eftermiddan har vi grillat ute, riktigt mysigt! Längtar så efter sommar och vår! Ha en mysig lördags kväll alla! Puss o kram!

ge mig ett stycke energie!

Packade upp kläder till klockan två inatt och gick upp fem imorse, jag är död. Var ska jag hitta energin idag? Håller på med faktureringen och annat smått och gott på jobbet, mitt huvud är någon helt annan stans! Jag vill bara hem till kudden.
Förstår mig inte på killar hur dom jämnt kan ta allt så himla "chill". Min bror går runt där hemma bland alla flyttlådor och plockar upp en grej lite då och då, lägger sig och kollar film i röran. Jag får panik! Jag vill bara få ordning på allt så fort som möjligt och inte slå ihjäl mig på alla grejer som är precis ÖVERALLT! Jag kan inte slappna av förens vi fått ordning, för mig finns de inget "chill"! Varför lider killar av detta fenomen, men inte vi tjejer?! Jag kan knappast vara ensam om detta! 
Idag kommer Johanna också och vi ska äta middag och dricka vin. Ska bli super mysigt, men undrar hur stor mysfaktor vi får när vi kommer få sitta på golvet runt en flyttlåda.. 

Nu är de bara att bita ihop dom sista timmarna på jobbet för sen har jag långhelgsledigt! Hehu! Imorgon är jag bjuden på middag med champagne och hummer, mmmmmmm!  
Nu går spotify på hög volym för att jag ska vakna! In i pappershögarna och göra klart faktureringen. Sen stallet, handla och hämta Johanna!

Bye vänner!


Sweet!

Imorgon kommer Johanna och vi ska ha middag i min nya lägenhet! Och de bästa av allt, jag har fått ledigt på fredag, sweeeet bara en dag kvar att jobba och sen långhelg!





Imorgon blir de till att fira min nya lägenhet med massa vin och hästprat!


Kärringar i trafiken

God morgon fina ni.


Nu sitter jag här på jobbet och börjar vakna till med en kopp kaffe. Gick inte och la mig förens halv tre inatt och klockan ringde kvart över fem imorse.. Men ni vet hur de är när man hålller på att packa upp, bara lite till och lite till.. Vill ju få ordning på allt så fort som möjligt! Packade upp massa fina saker som jag fått i stundenpresent för två år sen. Dom har legat i en dammig låda sen dess i väntan på att jag ska flytta hemifrån. Hittade bl.a jätte fina champagne glas som jag fått, vinställ, olja och vinäger-glasflaskor mm.
Sängen blev faktiskt rikitgt bra och jag sov som en prinsessa i den inatt, ville inte gå upp imorse! Och vet ni, jag skruva ihop den helt själv! Ensam kvinna reder sig själv, så sant!

Hann med en middag med fina C i Väsby också innan han åkte ut på jobb igen. Vi hade en vild diskussion om min bilkörning. Är de jag som kör för fort eller är det han som ÄR och KÖR som en kärring? Jag tror på de senare ;-) Dessvärre var de jag som fick sitta i passagerar sätet på vägen hem, annars trottsa han med att ta pendeln hem. Men snäll som jag är så lät jag han få köra, ville ju inte ha några fartränder i passagerarsätet.

Ikväll är de hoppträning, är sådär halv taggad. Känner mig så himla stressad över lägenheten, vill bara hem och få ordning! Men just stallet är den bästa medicinen mot stress och mycket tankar, där släpper man de mesta!

Min fina prinsessa <3
 

Ha en toppen onsdag!


Flytt!

Åhh idag går flytten! Idag flyttar jag och bror till Brännbo! Vi var iväg på lunchen och hämta nycklarna och den är så fin vår nya lya. Riktigt stor också, så vi behöver inte vara rädda för att bo "på" varann. Slutar om tio minuter och då är de full fart mot Sigtuna och starta arbetet. Verkar som att vi fått ihop några snälla själar som hjälper oss iallafall. Jag är mest nervös för hur jag ska klara av att montera ihop min nya säng och hur jag ska montera ner min garderob.. Men vi har några rediga killar i gänget så dom får väl visa sina "handy man"-egenskaper och hjälpa mig.

Sambo-paret!

Vi hörs!


RSS 2.0