Jämna plågor


En liten update vore kanske på tiden. Som dom flesta vet så har jag brutit fingret och är gipsad i tre veckor till och börja med.. För er som inte hängde med så JA, jag lyckades göra illa samma hand samma vecka! Första besöket på akuten berodde på att ja klämt den i en bil dörr, men då hade ja bara sönder ledbanden i tre fingrar. Med lite piller och envisa så hoppa jag två hästar i onsdags, gick jätte bra men när jag hoppa bana på Kedves i slutet så lyckades jag på näst sista hindret landa jätte illa med fingret mot hennes manke. Förmodligen berodde de på att jag satt och tog de försiktigt med den handen hela tiden för jag ville inte göra illa den mer, resultera i att jag vred av fingret.. hur som helst man får kalla mig klantskalle, dumbo, oförsiktig osv men en sak är klar och de är att jag har en förjävlig OTUR!

Tävlingarna framöver är avbokade för en hur mycket jag vill så är de bara att inse att jag kan inte åka och tävla med en gipsad hand, jag har endast tummen och pekfingret rörligt. Så himla tråkigt! Jag som hade laddat så för att åka på meeting till Älvkarleby.. Och Kedves har gått super senaste tiden. Therese är iaf snäll och håller henne igång medans jag inte kan. Känns så konsigt att bara sitta på en stol och titta på medan nån annan rider ens egna häst OCH tar hand om henne. Tjejerna i stallet borstar, sadlar och tränsar henne. Vill bara kunna själv, man blir deprimerad av att inte kunna hålla igång som man brukar. Men men, de läker och snart är jag tillbaka i sadeln igen!


Vem har sagt att livet ska vara lätt?


De har varit en händelserik helg vilket resulterat i min frånvaro. En människa som jag inte kände klämde mina fingrar i en bildörren så i två av fingrarna har ledbanden klämts ordentligt, rehab ETT ÅR på handen, väldigt väldigt kul... De enda jag bad och böna om var att ja inte ville ha gips med tanke på hästarna så de slapp jag tack och lov, men ena fingret är fult och snett, men men skönhets problem! En stor karl spydde Sanchez rakt i nacken och mina bil-säten blev också lidande, jag har "vabbat" åt C eftersom han fått nytt magsår och spytt blod en hel natt, Mulle är sämre och får inte komma hem som planerat.. Ja... Behöver ja nämna mer? Ibland undrar man hur mycket ens kropp och psyke pallar, de sätts iaf på prov sånna här gånger!

Men men, handen är mitt minsta problem just nu. Tejpade fingrarna imorse och var i stallet klockan sex, red Kevvan först. Hon skötte sig jätte bra och var super fin! Sen skulle ja rida Sammy, lite spänt att hoppa någon annans häst. Men gud så kul de var och de gick så bra, över förväntan! Vi började med lite travbommar och hoppade sen lite på ett rättuppstående. Han och Kedves är som natt och dag vilket är väldigt roligt. Honom måste man driva igång lite grann vilket är fullkomligt förbjudet på Kedves. Men när hinder kommer med i bilden så ökar han sin växel av sig själv lite grann, men lagom och är väldigt lätt att få tillbaka igen. Inte som lille turbo-Kevvan ;-) Så imorgon blir de hoppträning på både Kedves och Sammy, ska bli ritktigt kul!


ha en fin tisdag!


Torsdag


Denna vecka går så förbannat segt! Man jobbar, rider, jobbar, rider, sover, jobbar, rider osv. Vilket liv man har! Men snart ska de bli ändring på de. Snart blir de mer ordning och reda när jag flyttar ur lägenheten igen. Som de är nu så bor jag mer eller mindre i kassar, väskor och i bilen. Officielt så flyttar jag faktiskt hem till C, ut i skogen och på landet. Men jag tror de blir bra, hoppas de iallafall! Men mamsen och hennes hus finns alltid till hands om jag skulle sakna Sigtuna och vilja komma hem.
Tusen saker snurrar just nu i mitt huvud, så mycket saker jag BORDE göra men tiden finns inte riktigt där. Massa saker jag skulle vilja handla, inredning, massa inredning med pengarna finns inte där.. Men äntligen kommer mitt konto att vara lite mera fyllt när jag slipper betala hyra varje månad för en lägenhet som jag aldrig är i.
Helg imorgon, jag jobbar dock kväll så de förstör fredagskvällen ganska hårt. Gör iof inte så mycket eftersom ja ändå inte har någon större lust med nått just nu, inget jag ser framemot och social är de sista ja orkar vara. Deppig? JA! De enda jag ser framemot är att Mulle ska få komma hem igen, de måste han bara göra..

mulle


Onsdags mys


Fina Alice är med mig på kontoret idag och myser. Tänk vad dom söta djuren kan göra <3



Absolut bästa sällskapet en dag som denna när man bara känner sig nere och inte har nån lust att prata med nån eller göra nått. Nu ska vi klappa igen kontoret och åka och handla. Sen blir de hem och ta en promenad för att sedan mysa ner oss i soffan.


Hoppade förresten Kedves imorse, hon var jätte fin och duktig! Mamma kom ut och titta, både hon och jag fick annat att tänka på en stund medans jag och Kevvan sväva över hindrena <3 Roligt att visa mamma hur lydig, duktig, lugn och fin Kevvan blivit. Våran tjej <3


Knäckt..


Som om vi inte haft nog med sjukdomar och skador så står nu även Mulle på Mälarkliniken med brutet ben :'-( Min älskade More Of Moulin, jag vill inte att du ska försvinna från mig än! Han har tre frakturer i knät, än så länge ser de ganska bra ut. Frakturerna ligger i "läge" och har vi tur så kan han läka ihop av sig själv. De går inte att operera benet, möjligtvis steloperera vilket vi sagt nej till. Han är världens mest lekfulla, glada och spralliga kille och ska han fortsätta leva så ska han också få leva så inte med massa metallplatter och sånt som gör honom rörelsebehindrad.
Jag har seriöst ont i hjärtat, jag känner mig inte hel.. Den hästen har varit med mig i så många år, lärt mig så mycket och framförallt är han min första egna häst som alltid kommer ha den speciella platsen i mitt hjärta! De är för tidigt för honom att säga hejdå nu, alldeles för tidigt..




Efter som ingen jäkla ambulans svara så blev vi tvungna att få in honom själva i våran transport, men han var duktig och efter en stund lyckades vi trycka in honom på tre ben..










Jag älskar dig, se till att bli frisk nu så du får komma hem till oss igen <3


RSS 2.0