Lucia och kärlek till skor!

I`m back mina vänner! Man är åter tillbaka till verkligheten, måndag och massa jobb. Trotts de så känner jag mig gla! Det var väl ingen vidare hälsotripp i Manchester så förkylningen har väl inte försvunnit, men kul var de!
Familjens alla julklappar är inhandlade så nu behöver jag inte känna någon press över de. Var och hämtade pappsen imorse på Arlanda efter hans tripp i New York och jag fick min julklapp, mina efterlängtade UGGS! Så nu åkte dom gamla i sopporna eftersom dom var helt sönder använda. Uggs är nog den absolut bästa vinterskon, aldrig varit så kär i ett par skor som jag är i dom! "Råkade" få med mig tre par skor från Manchester också så mamma är så sådär lagom glad på mig över utökat skofråd ;-) men jag har iaf släng mina gamla uggs, stort steg för att vara mig. Har så svårt för att slänga mina kära gamla ägodelar, men dom har fått all min kärlek i två år så nu var de dags att skiljas så dom nya kan få lika mkt kärlek!

Lucia idag också, mysigt! Har faktiskt klarat att motstå dom nybakade pepparkakorna och lussebullarna hela morgonen, känner mig riktigt duktig! Nu ska jag bara klara resten av dagen ;-)



ha en toppen måndag och gla lucia!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0